Menu Premium
Loading...

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Review

19/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al meer dan een decennia geleden dat The Legend of Zelda: The Wind Waker voor de GameCube uitkwam. Nintendo vindt het na al deze jaren tijd om de game op te poetsen en ervoor te zorgen dat Wii U-bezitters ook dit Link-avontuur kunnen meemaken. Steven en Skate vertellen je in de The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Review of deze titel jaren na dato nog steeds het spelen waard is.

De The Legend of Zelda-franchise is een van de paradepaardjes van Nintendo. Met een  toegankelijke, maar toch diepe RPG-ervaring heeft de The Legend of Zelda wereldwijd vele fans. Velen beschouwing Ocarina of Time als de beste The Legend of Zelda-game in de franchise, door de transformatie van de jonge naar de oude Link. Dat betekent niet dat de unanieme favoriet is, want ook The Wind Waker is sinds jaar en dag een populaire titel.

The Wind Waker is een hele aparte game in de serie. Het heeft een cartoonachtig uiterlijk en het was een van de eerste grote games waarbij cell-shaded technologie werd toegepast. Niet alleen qua uiterlijk is de game anders, maar ook het verhaal van de game is verrassend te noemen. Zo speel je niet met Link zelf, maar met een potentiële opvolger van de originele lang verloren held.

Exact dezelfde game als tien jaar geleden krijgt de game een 1-op-1 remake over met een HD-laagje en GamePad-controls voor de Wii U. Hoewel de game  tien jaar geleden goed werd ontvangen, hoeft dat niet te betekenen dat de game nu ook automatisch een commercieel succes wordt. Zou de game tijdloos genoeg zijn om Steven en Skate te kunnen vermaken? Ze vertellen het je persoonlijk in de Review van The Windwaker HD.

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch