Menu Premium
Loading...

The Last of Us Review (HBO Max)

13/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week mochten wij op uitnodiging van HBO Max naar de premiere van de TV serie van TLOU. Is dit een serie die je als gamer absoluut gezien moet hebben of kan je het beter bij alleen de game houden? Je hoort het in The Last of Us Review.

Pedro Pascal en Bella Ramsey als Joel en Ellie

Het is natuurlijk altijd even wennen aan nieuwe gezichten wanneer acteurs de schoenen proberen te vullen van karakters die al jaren bekend zijn. Toch moeten alle props naar Pedro Pascal en Bella Ramsey die samen Joel en Ellie spelen in deze serie. Na een paar minuten kijken waren wij al direct gewend en was het gedurende de gehele serie al geen issue meer.

Neil Druckmann is nauw betrokken bij de productie

Neill Druckmann is nauw betrokken geweest bij de productie van The Last of Us en dat merk je. De serie blijft erg trouw aan het bronmateriaal en voegt hier en daar zelfs wat meer backstory toe aan de fungus en de wereld die daarvan in de ban is. Toch zijn er ook veranderingen doorgevoerd aan hoe de fungus werkt. Daar zijn begrijpelijke redenen voor, maar toch is het jammer dat bijvoorbeeld de spores niet langer meer een rol spelen in de show.

Beste videogame verfilming ooit?

Al met al durven we wel te zeggen dat HBO’s The Last of Us by far de allerbeste videogame verfilming to date is. Dat is misschien logisch wanneer je weet dat de game al bijzonder cinematisch is, maar vooral tof wanneer dit nog eens extra tot uiting komt in de show. Dit seizoen was geweldig om te zien en we kunnen dan ook niet wachten op een vervolg!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch