Menu Premium
Loading...

The Last of Us Remastered Review

29/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Last of Us heeft vorig jaar op de PlayStation 3 de harten van vele gamers veroverd. Weet de PlayStation 4-versie, The Last of Us Remastered, met dezelfde impact binnen te komen? Steven heeft The Last of Us nog niet eerder gespeeld omdat hij het te druk had met World of Warfcraft, maar schuift aan naast een doorgewinterde The Last of Us speler: Dominique. Hij had de game zelfs bovenaan zijn lijstje staan als beste game van 2013. De grote vraag is dan natuurlijk hoe deze next-gen versie van The Last of Us in de smaak valt bij beide heren en of Naughty Dog het voor elkaar heeft gekregen om de game aantrekkelijk genoeg te maken voor de gamers die de game al op de PlayStation 3 hebben gespeeld. Check daarom de The Last of Us Remastered review!

The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar een grote epidemie is uitgebroken. Mensen en omgevingen worden overgenomen door schimmels en veranderen hierdoor in een soort van zombies. Je speelt de game als Joel, hij probeert in deze verwoeste wereld te overleven. Dit doet hij samen met Ellie, die je moet afleveren op een andere, verre locatie. Je moet dus constant op je hoede zijn voor infected, maar ook voor andere overlevenden die je uit de weg willen ruimen en er vandoor willen gaan met je spullen. The Last of Us Remastered bevat niet alleen de originele singleplayer, maar je kunt ook aan de slag met de Left Behind DLC en alle DLC voor de multiplayer.

Steven en Dominique hebben heel wat uurtjes gestoken in The Last of Us Remastered en laten jou niet alleen weten hoe de grafische update is uitgepakt, maar ook wat er verder nog nieuw is in de game. Heb jij net als Steven The Last of Us nog niet eerder gespeeld en wil jij weten of nu het juiste moment is om de game alsnog te halen, of heb je net als Dominique de game wel gespeeld en wil je weten of er genoeg is aangepast en verbeterd om de game nog een keer aan te schaffen voor de PlayStation 4? Check dan snel deze The Last of Us Remastered Review.

Ontwikkelaar: Naughty Dog
Uitgever: Sony
Platform: PlayStation 4
The Last of Us Remastered Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch