Menu Premium
Loading...

The Last of Us Multiplayer Review

25/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu we allemaal de tijd hebben gehad om de singleplayer van The Last of Us uit te spelen, is het tijd voor de multiplayer. Want zo’n wrede game wil je natuurlijk niet na de singleplayer al wegleggen. Dat vonden Martin en Skate ook. Na heel wat potjes gespeeld te hebben, vonden ze het wel tijd voor de The Last of Us multiplayer review.

Voordat Martin en Skate beginnen aan de multiplayer moeten ze toch nog wel even wat kwijt over de mooie ervaringen in de singleplayer. Na de mooie herinneringen is het tijd voor wat het echt om draait in deze review: de multiplayer. In de multiplayer van The Last of Us maak je een eigen personage aan. Je speelt dus niet met de, uit de singleplayer bekende, Ellie of Joel. Er zijn twee verschillende modes in de multiplayer te vinden, die je beide speelt met je team van vier tegen een ander team.

In de Supply Raid-mode respawn je zodra je dood bent, zodat je jouw teamgenoten gewoon verder kunt helpen. De Survivor-mode is echter een stuk minder makkelijk, want hier is dood echt dood. Pas bij de volgende ronde mag je deelnemen aan de game.

De multiplayer van The Last of Us is vooral gebaseerd op tactisch spelen. Je zal veel moeten sneaken om je tegenstanders naar de grond te kunnen werken, want zodra je gaat rennen of schieten word je zichtbaar op de map. The Last of Us is dus zeker geen snelle shooter, zoals bijvoorbeeld een Call of Duty. Wel kun je, net zoals in de singleplayer, objecten creëren zoals molotov cocktails, door het verzamelen van verschillende voorwerpen die in de map te vinden zijn.

Is de multiplayer, na het spelen van de prachtige singleplayer, het spelen waard? En welke mode is het wreedst? Dat hoor je van Martin en Skate in de The Last of Us multiplayer review.

Ontwikkelaar: Naughty Dog
Uitgever: Sony Computer Entertainment
PlatformPlayStation 3

The Last of Us Multiplayer Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch