Menu Premium
Loading...

The Last of Us 2 Premium Review: “Deze game heeft iets met me gedaan”

12/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zeggen bij een aankondiging van een item wel vaker dat je er even klaar voor moet gaan zitten. Het is een stijl dingetje, een handige openingszin. Maar dit keer menen we het. De review van The Last of Us 2 gaat van je beeldscherm knallen, tieft je hard uit je sokken. JJ, Kevin en Skate hebben de game alledrie uitgespeeld. Een hele zit, zoals ze je in dit item gaan vertellen. Maar ook eentje die hen emotioneel behoorlijk van slag maakte.  En dat komt zelden voor. En we hebben het hier niet alleen over de kwaliteit, maar vooral over de inhoud. Die deed wat met hen. Iets wat weinig andere games tot nu toe met hen hadden gedaan.

Hoeveel waarheid schuilt er nu in het lek?

Zoals iedereen weet is The Last of Us 2 een veelbesproken game. Met dank aan een lekker dat meldde dat hij/zij game zo’n beetje helemaal had gezien en dat hij/zij wist wat er ging gebeuren. En zij die de info uit het lek wilden zien, gaven vervolgens aan dat de game ‘verpest’ was. Te veel social justice, te weinig good old The Last of Us. Dat gegeven hing als een donkere wolk boven deze review. De drie hadden vooraf geweigerd de info uit het lek te bekijken. Na de speelsessie bekeken ze het wel. Om te checken of de info uit het lek klopte. En we houden de spanning erin. In dit item gaan ze er uitgebreid op in. Maar wat de uitkomst is, verraden we in de tekst nog niet. Omdat context alles is. Dan moet je maar kijken…

De review van The Last of Us 2 is volledig spoilervrij

Iedereen kan deze review kijken. De drie doen hun uiterste best om niks te spoilen. Wat erg lastig is omdat het verhaal zo belangrijk is voor dit spel. Maar het is ze gelukt. Je kunt de game na deze review fris ingaan. Wat JJ, Kevin en Skate je bevlogen gaan vertellen is wat The Last of Us 2 met hen deed, of de game beter is dan deel 1, of anders en natuurlijk of de info uit dat lek klopte. Of dat alles, zoals zo vaak, geheel uit de context is getrokken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch