Menu Premium
Loading...

The Hong Kong Massacre Review: “Alles helemaal naar de klote knallen”

05/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben vorige week al een leuke Let’s Play gedaan waarin Boris samen met Kevin lekker op de bank The Hong Kong Massacre gingen uitproberen. Dit bleek voor hun een ideale game te zijn die je gewoon lekker moet spelen als je een biertje op hebt, zonder dat je druk bezig hoeft te zijn met een pakkend verhaal of een mooie open wereld. Vandaag gaan Boris en Jelle ook nog een mooie review hierover geven. Steek je Romeinse kaarsen maar alvast aan want het is tijd om alles compleet naar de klote te gaan schieten.

Verstand op nul en gaan!

Tegenwoordig is het voor bedrijven steeds moeilijker om een game neer te zetten die de speler zo goed weet te grijpen als het gaat om een mooi verhaal of een intensieve speel wereld. Toch weten twee Zweden van het bedrijf VRESKI een game neer te zetten die niet alleen om de voorgenoemde dingen draait. Zo speel je in The Hong Kong Massacre een top down een man die een persoonlijke vendetta heeft met leden van de Triad. Het is nog redelijk onbekend wat zijn motief is voor deze killing spree. We zien in de opening cutscenes een man met een bebloed gezicht en flashbacks dat mensen worden dood geschoten. Waarschijnlijk heeft dit met zijn familie te maken en is de man uit op wraak.

Waanzinnige muziek

Het eerste wat Boris al opviel was dat het spel een waanzinnige soundtrack had. Zo kun je gelijk zien dat de makers veel inspiratie hebben opgedaan van de muziek stijl van het oosten. Dit samen gemengd met een techno beat zorgt er wel voor dat je altijd opgehyped wordt tijdens het spelen. De hele atmosfeer van het spel zorgt ervoor dat je lekker onderuit kunt knallen, zonder dat je zorgen hoeft te maken dat je het verhaal niet begrijpt.

The Hong Kong Massacre is sinds 21 januari 2019 beschikbaar voor PlayStation 4 en Microsoft Windows.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch