Menu Premium
Loading...

The Finals Preview: Wordt dit de nieuwe Free to Play hype?

30/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een klein poosje terug kon je meedoen aan de bèta van The Finals. Een free to play Arena shooter. Zoiets gebeurd wel vaker. Zo’n beetje elke uitgever droomt van een free to play hit a la Fortnite of Apex Legends. Daar valt namelijk een enorme bak geld mee te verdienen. Het merendeel van deze games sneuvelt echter snel. Reden: er zit gewoon niks unieks tussen en dan speel je gewoon wat je gewend bent te spelen. Veel bèta’s falen dus. Maar bij The Finals gebeurde iets anders. Mond op mond reclame zorgde ervoor dat zeven miljoen gamers niet uitgepraat raakten over dit spel. En dan heb je onze aandacht. Jasper speelde de bèta en komt in deze video met zijn ervaringen op de proppen. Dit is de The Finals preview.

The Finals Preview: The Hunger Games waarin alles naar de kloten kan

The Finals is, zoals de makers van de game het mooi weten te omschrijven, een free-to-play, combat-centered game show. Vier teams van drie spelers maken uit wie zich in de arena het team met de meeste buit mag noemen. Elke arena heeft immers twee vaults met daarin geld. Pak dat geld, breng het naar jouw safe toe en beveilig die een bepaalde tijd tegen de vijand, dan is de match en het geld voor jou. Simpel gegeven, maar mede dankzij de totale destructie van de omgeving redelijk fris van insteek.

Moet Fortnite al een heel klein beetje gaan vrezen?

Jasper speelde samen met een aantal vrienden een weekend lang de bèta. Wat viel hem allemaal op? Was dit iets nieuws onder de zon? Was het alleen rücksichtslos knallen of kwam er ook strategie om de hoek kijken? Was het leuk? En natuurlijk de antwoord op de vraag of dit de hype waard is? Moet Fortnite al een heel klein beetje gaan vrezen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch