Menu Premium
Loading...

The Falconeer: een opmerkelijke Nederlandse game

19/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tof tof tof, dat is waarmee Emiel dit item opent. En het item is ook tof. Hopen we dan tenminste! Tomas is lekker naast Emiel gaan zitten en ze gaan het hebben over The Falconeer. Tomas heeft de game helemaal in zijn eentje gemaakt! Is dat even een partij indrukwekkend.

Wat voor een game is het?

We zien gelijk mooie gameplay beelden van een personage die vliegt op een gigantische adelaar. En dat is natuurlijk nog indrukwekkender wanneer het is gemaakt door een enkele persoon. Emiel voelt hem aan de tand over deze game en onderzoekt eens of Tomas een beetje trots is.

Hoe maak je in godsnaam zo’n game in je eentje?

Tomas vertelt hoe het allemaal tot stand kwam en dat is een interessant proces. De game doet een beetje denken aan Panzer Dragoon. Het vliegen is een belangrijke ervaring in de game en daarom is dit ook uitgebreid uitgewerkt. De combat in de lucht moest echt uniek zijn en als in de lucht aanvoelen. Het moest geen walking simulator in de lucht worden! Hoe Tomas dat heeft gedaan kun je in het premium item verder bekijken, dat is dan ook een echte aanrader.

Benieuwd geworden?

Ben je nou verschrikkelijk benieuwd geworden naar het gehele proces achter The Falconeer? Of naar de game zelf? Check dan het premium item op onze site! Hier gaan we er dieper op in en voelt Emiel Tomas nog veel steviger aan de tand. Hij heeft zowat geen gebit meer over.

Laat in de comments weten wat je van dit item vond, wat je wil weten over Falconeer en wat je gister gegeten hebt. Dat laatste hoeft natuurlijk niet, maar je mag het altijd delen.

Ga jij The Falconeer spelen? En waarom wel of niet? Drop het in die comments want die voelen zich leeg en eenzaam, die comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch