Menu Premium
Loading...

The Evil Within E3 2014 preview

17/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Een gloednieuwe preview vanaf de E3 2014 beursvloer. De heren staan bij de Bethesda-stand waar ze eerder ook al aan de slag mochten met Battlecry en waar ze nu uitgebreid The Evil Within hebben gezien en gespeeld. Pascal en Dennis houden wel van een goede horror-game en daarom kunnen ze niet wachten om aan de slag te gaan met The Evil Within. Of ze nog enthousiaster of juist minder enthousiast zijn geworden van wat ze hebben gezien en gespeeld op deze E3, check je in deze The Evil Within E3 2014 preview.

Vorig jaar op de E3 werden we verrast door de gruwelijk bloederige beelden van The Evil Within. Nu een jaar laten hebben we de game kunnen spelen op de E3 2014 en daarom is het de hoogste tijd voor een preview. The Evil Within is gemaakt door Shinji Mikami, die onder andere verantwoordelijk is voor de succesvolle Resident Evil-reeks. Shinji Mikami is een nieuwe studio begonnen onder de naam Tango Gameworks en The Evil Within wordt de eerste titel van deze nieuwe studio. In The Evil Within speel je als detective Sebastian Castellanos die terecht is gekomen in een zieke schemerwereld. Hij doet er alles aan om te ontsnappen uit deze akelige situatie. Dit levert spannende momenten op, waarin je onder andere moet vluchten voor een enorme gast met een kettingzaag. Een situatie waar je je liever niet in bevindt.

Het is te hopen voor de fans van het survival-horror genre dat de deze game gore, spanning en verhaal goed weet te combineren. Dennis en Pascal wachten in ieder geval al een tijdje op een nieuwe survival-horror game en nu hopen ze natuurlijk dat The Evil Within gaat zijn wat ze zoeken. Wat de heren verwachten van deze game, zie je in deze The Evil Within E3 2014 preview. Vanaf 24 oktober kunnen we griezelen in The Evil Within op de PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One.

Ontwikkelaar: Visceral Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360

The Evil Within E3 2014 preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch