Menu Premium
Loading...

The Escapists Review

24/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de gevangenis zitten is natuurlijk uiterst vervelend, mocht je willen ontsnappen is het wel handig dat je weet hoe dat moet! Laat dat nou precies het ding zijn wat Melle en Emiel hebben uitgezocht in de game: The Escapists.

The Escapists is een puzzle RPG die je speelt vanuit een top-down camera perspectief. Het spel is ontwikkeld door Mouldy Toof Studios en is na een release op Steam Early Acces in in 2014, recentelijk uitgebracht voor PC en Xbox One. Jij kruipt als gamer in de huid van een gevangene om uit de verschillende gevangenissen te ontsnappen. Dit doe je voornamelijk door je te houden aan een vast gevangenis stramien,  spullen te verkrijgen en quests te voltooien. Naast het braaf zijn ga je natuurlijk ook plannetjes smeden om zo snel mogelijk weer op vrije voet rond te lopen buiten de gevangenismuren!

Ben je benieuwd welke snode plannetjes Melle en Emiel hebben gesmeed om uit de gevangenis te ontsnappen? Of ben je benieuwd naar de meningen over deze game? Check het in deze The Escapists Review.

 

Ontwikkelaar: Mouldy Toof Studios
Uitgever: Team 17 Digital Ltd.
Platform: PC – Xbox One

The Escapists Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch