Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Legends Review

18/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kaartspellen als videogames zijn best hot. Kijk maar naar Hearthstone, of met een heel anders soort concept, FUT bij FIFA. ‘Okay’ dacht Bethesda waarschijnlijk , ‘dan doen wij dat ook.’ En ze schiepen Elders Scrolls Legends. Een kaartspel in de wereld van Elders Scrolls. Een wereld die op de Gamekings redactie een groot aantal zware fans heeft. David en Skate zijn er twee van en ze begonnen samen een gezellig kaartclubje.

Versus de powerhouse van Blizzard

Hoe werkt de game precies? En lijkt het op Hearthstone, wat, hoe je het ook wendt of keert, toch wel de standaard is voor dit soort kaartspellen in een fantasy setting. En om tegen dit powerhouse van Blizzard op te kunnen, moet je echt 77van goede huize komen of een zeer eigen smoel hebben. Is dat het geval?

Plus natuurlijk de hamvraag. Wie is de beste kaartspeler van de twee? Wie heeft het meest inzicht, geduld en strategisch vermogen? David of Skate. De twee heren gingen aan de slag en speelden heel wat uurtjes stuk in Elders Scrolls Legends. En uit die virtuele veldslagen ontstond de volgende review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch