Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online Hands-On

08/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder heb je op Gamekings.tv al een preview van The Elder Scroll Online kunnen zien. Inmiddels heeft Dennis er een extra speelsessie opzitten met de eerste MMO van Bethesda en Melle is maar al te benieuwd naar zijn ervaringen. Wat Dennis allemaal heeft meegemaakt in de wereld van Tamriel, zie je in The Elder Scrolls Online Hands-On.

Wat deze speelsessie anders maakte dan zijn eerste, is dat Dennis nu met andere spelers queesten aan heeft kunnen gaan. Met nog twee anderen heeft hij de wereld van The Elder Scrolls Online ontdekt. Hij heeft dus voor het eerst ervaart hoe het is om met andere spelers de game te spelen.

In de Elder Scrolls serie is het verhaal misschien niet het allerbelangrijkste, maar meer de enorme vrijheid die het de spelers biedt en de rijke in-game geschiedenis. Ook nu is dat het geval, het verhaal is maar dunnetjes, maar de game belooft een van de aan content rijkste uit de serie te worden.

Kort even het verhaal dan. Molag Bal, een Daedric prins, is achter de zielen aan van de mensen in Tamriel. Hij harvest deze door middel van grote klauwen die door poorten uit de hemel spawnen. Het is aan jou en je vrienden om dat te voorkomen.

In The Elder Scrolls Online kun je switchen tussen een third-person view en first-person view. Als fan van de serie heeft Dennis natuurlijk voor het laatste gekozen, iets wat hij er persoonlijk ook mooier uit vond zien. De meer doorgewinterde MMO speler geeft misschien de voorkeur aan de derde persoons view.

Eind dit jaar wordt de game verwacht, alle info over de game hoor je van Melle en Dennis in The Elder Scrolls Online Hands-On.

Ontwikkelaar: Zenimax Online Studios
Uitgever: Bethesda Softworks
Platform: PC

The Elder Scrolls Online Hands-On

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch