Menu Premium
Loading...

The Division 2 Review in progress: “Het begin is in ieder geval hoopgevend”

15/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is hij dan eindelijk officieel helemaal echt, echt uit! The Division 2. En man, wat zijn we er de afgelopen dagen lekker mee in de weer geweest. In onze grote livestream op vrijdag kon je live het ontstaan van deze review in progress al zien. Maar nu staat hij natuurlijk ook hier op de website. Enjoy!

Daan is een echte The Division-fan

Vooral Daan is als The Division-fan erg benieuwd hoe de game verbeterd is na het eerste deel. Het eerste deel startte erg sterk, maar werd per patch en update steeds minder. Wat apart is aangezien patches en updates zijn bedoeld om een game beter te maken. Pas na een grote ingreep kreeg het spel de kwaliteit weer terug. Maar toen was een deel van de community al vertrokken. Looter shooter-fans Koos, Daan en Skate zijn ondertussen flink los gegaan met de game en komen daarom nu met een review die nog in progressie is. Want de launch is pas het prille begin van een looter shooter. Het is net zo belangrijk om te zien wat er gebeurd als de hele wereld het spel in stapt.

Ditmaal is de moerassige hoofdstad van de V.S. aan de beurt!

Washington D.C. is er net als New York slecht aan toe in The Division 2. De overlevers hebben een aantal kampen opgebouwd waar ze moeizaam proberen hun bestaan weer op te bouwen. Maar zoals altijd in videogameland zijn er kapers op de kust. Groepen plunderaars bedreigen het bestaan van deze vredelievende overlevers. Gelukkig ben jij daar met je team elite agenten. Washington is 1 op 1 nagebouwd in de game. Dus je kan langs het Witte Huis, The Jefferson Memorial en natuurlijk The Washington Monument.

Bij The Division stonden de vijanden bekend om de gigantische hoeveelheid kogels die ze konden hebben. Nu kunnen de grote jongens zeker een hoop kogels hebben, maar moet je wel eerst verschillende stukken van hun bepantsering afschieten om ze kwetsbaar te maken. Je kan aan de slag met drie verschillende klassen: de survivalist, de demolitionist en de sharpshooter. Voor welke klasse gaan jullie? En hoe bevallen jullie eerste uurtjes in de game?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch