Menu Premium
Loading...

The Division 2 Discussie: “Een looter-shooter die werkt”

19/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jachtseizoen is geopend en we jagen op looter-shooters! Anthem heeft al een poging gewaagd, maar kwam niet sterk uit de veren. Nu is het de beurt aan Ubisoft om te laten zien hoe je een spel als dit uitbrengt. JJ, Daan en Koos hebben gezamenlijk al heel wat uurtjes in de wereld van Division 2 zitten en bespreken hun conclusies in het de Division 2 Discussie: “Een looter-shooter die werkt”!

Is Daan al level 30?

Vooral Daan is als The Division-fan erg benieuwd hoe de game verbeterd is na het eerste deel. Het eerste deel startte erg sterk, maar werd per patch en update steeds minder. Wat apart is aangezien patches en updates zijn bedoeld om een game beter te maken. Wacht the Division 2 een ander lot? En hoe is de start geweest? JJ, Koos en Daan zijn los gegaan met de game en zitten voor je klaar om de game met je te bespreken!

Het witte huis als thuisbasis

Washington D.C. is er net als New York slecht aan toe in The Division 2. De overlevers hebben een aantal kampen opgebouwd waar ze moeizaam proberen hun bestaan weer op te bouwen. Maar zoals altijd in videogameland zijn er kapers op de kust. Groepen plunderaars bedreigen het bestaan van deze vredelievende overlevers. Gelukkig ben jij daar met je team elite agenten. Washington is 1 op 1 nagebouwd in de game. Dus je kan langs het Witte Huis, The Jefferson Memorial en natuurlijk The Washington Monument. Het Witte Huis is direct ook je eerste thuisbasis.

Bij The Division stonden de vijanden bekend om de gigantische hoeveelheid kogels die ze konden hebben. Nu kunnen de grote jongens zeker een hoop kogels hebben, maar moet je wel eerst verschillende stukken van hun bepantsering afschieten om ze kwetsbaar te maken. Je kan aan de slag met drie verschillende klassen: de survivalist, de demolitionist en de sharpshooter. Voor welke klasse gaan jullie? En hoe bevalt de game bij jullie?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch