Menu Premium
Loading...

The Day After Gamescom 2014

18/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is afgelopen en de mannen zijn bekomen (of niet?) van de Gamescom 2014 die vorige week in Keulen plaatsvond. Vele games werden hier bekeken en besproken, en meerdere persconferenties met een kritisch oog bekritiseerd of geprezen. Nu de Keulse nachten over zijn en de the day after Gamescom 2014 is aangebroken, nemen Boris, Pascal en Skate plaats achter de houten tafel in het midden van de Gamekings-redactie om hun hersens te kraken op jouw vragen.

Boris heeft zijn hype-machine aangezet en prijst No Man’s Sky de hemel in, in een wellicht verhuld bod om de PR Manager van Hello Games te worden. Pascal, hersteld van een schorre stem, kan niet geloven dat DOOM 4 niet getoond werd op de Gamescom. Hij is er bijna in tranen van. En Skate heeft gisternacht het WWE Summerslam event gekeken, waardoor hij er een beetje niet bij is vandaag.

Andere games die langskomen naast No Man’s Sky zijn onder andere Project Cars, Titanfall en Evolve. Als klap op de vuurpijl onthult Boris welke Xbox One hij na de opnames direct gaat pre-orderen. Dat wil je toch niet missen?

Zit jouw brandende vraag er niet bij, of kom je door deze Brievenmaandag ineens tot een geniale ingeving? Stuur deze dan naar redactie@gamekings.tv, via Twitter met #Brievenmaandag of drop hem in de post op onze Facebook-pagina! Kijk nu alleen eerst even deze nieuwe Brievenmaandag!
The Day After Gamescom 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch