Menu Premium
Loading...

The Dark Pictures Anthology: The Devil in me Review

25/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sommige mensen houden van warmte, gezelligheid en knusheid tijdens de donkere dagen rond Kerst. Anderen willen juist echt die donkere kant opzoeken. Als het dan buiten toch vroeg pikkedonker is, waarom daar geen gebruik van maken en lekker griezelen met het licht uit. The Dark Pictures Anthology: The Devil in me is dan een mogelijke kandidaat om te gaan spelen. Een duistere adventure gebaseerd op het waargebeurde verhaal rond een seriemoordenaar. Huey en Jasper griezelden zich door het spel heen en uiten hier hun bevindingen. Dit is de The Dark Pictures Anthology: The Devil in me review.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in me review: Hoe griezelig wordt het?

Waar draait het in deze game allemaal om? Een documentaire filmploeg ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor een replica van het ‘Murder Castle’ van H.H. Holmes. Holmes is Amerika’s eerste seriemoordenaar. Lekkere gast dus. Ze ontdekken al snel dat ze in de gaten worden gehouden en dat er veel meer op het spel staat dan hun kijkcijfers. En dan weet je eigenlijk als gamer wel hoe laat het is. En doorgaans is dat net even ietsje te laat.

Slapen de heren nu ’s nachts met een lampje aan?

The Devil in Me is het vierde en laatste deel van het eerste seizoen van The Dark Pictures Anthology-serie en dus het vierde deel in totaal. Het interactieve horrorspel werd ontwikkeld door Supermassive Games en is uitgegeven door Bandai Namco Entertainment. De game is multi-platform en komt uit voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en S en de PC. Hoeveel impact wist het spel te maken op de beide heren. Slapen ze sindsdien slecht en met een lichtje aan. Of was het allemaal een beetje een slappe bedoening. Je gaat de antwoorden krijgen in de The Dark Pictures Anthology: The Devil in review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch