Menu Premium
Loading...

The Crew E3 2013 Preview

22/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar de PlayStation en Xbox fanboys druk in de weer zijn met hun racegame exclusives te verdedigen, komt The Crew ertussendoor geracet. Maar wat heeft deze game voor nieuws te bieden? Er is immers genoeg concurrentie in raceland. Need for Speed, Forza, Gran Turismo en ga zo nog maar even door. Stuk voor stuk grote namen. The Crew komt als jonge hond om de hoek kijken bij deze vedettes. Helpen de jonge jaren bij deze sprint of wint de ervarenheid van de jeugd? The Crew gaat in ieder geval laten zien wat hij waard is in de The Crew E3 2013 Preview.

Wat onderscheidt The Crew van al die andere racegames? Volgens Ubisoft zit dat hem in de manier waarop de wereld wordt gebruikt. Je racet namelijk niet alleen over de wegen. Als jij graag in jouw Jeep rondrijdt, dan hoef je niet de weg te gebruiken om van A naar B te komen. Je kunt ook over de heuvels gaan om je voordeel te nemen met jouw type wagen. Zo kun je elk type auto gebruiken en tunen naar jouw favoriete rijstijl. Dat is niet het enige wat de game moet onderscheiden. Ook de wereld is iets unieks. De wereld is namelijk gi-gan-tisch. Wil jij van Miami naar LA rijden? Dat kan. Maar zonder te fast-travellen kost het je wel mooi drie uur van je tijd om over deze virtuele wereld te rijden.

Boris heeft de motor mogen starten en rondgereden door deze enorme racewereld. Ben jij benieuwd naar The Crew? Dan moet je zeker niet vergeten om The Crew E3 2013 Preview te checken.

Ontwikkelaar: Ivory Tower
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 4, Xbox One en PC

The Crew E3 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch