Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified Preview

20/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De trouwe XCOM-gamers hebben al aardig wat aliens een kopje kleiner gemaakt door middel van goede strategieën en goede keuzes. De franchise zet een gewaagde stap naar het third-person shooter genre. Kan het zijn naam hooghouden of zal de game gaan kraken door deze verandering? Het is overigens niet de enige aanpassing in de franchise. Waar je voorheen ten strijde trok in 1999 en in de toekomst, zul je nu rond gaan banjeren door de jaren ’60. Kijk jij uit naar deze aanpassingen of haalt het de lol uit je XCOM game-ervaringen? Dennis en JJ kijken met verschillende gevoelens uit naar deze titel. Of ze het eens kunnen worden over de game in de The Bureau: XCOM Declassified preview is dan ook maar de vraag.

Third-person shooter games zijn er genoeg, maar zo tactisch als deze titel zijn er weinig. Zo trek je samen met twee squad leden ten strijde en heb jij het natuurlijk voor het zeggen. Wanneer je de tactische combat mode in gaat, vertraagt de tijd. Dit geeft jou de tijd om te kunnen kiezen wat je squad leden moeten doen. Je kunt hierbij bepalen waar ze heen lopen, op wie ze gaan schieten en welke skills ze eventueel gebruiken om je vijanden af te slachten. Uiteraard komen de aliens niet alleen. Voorzichtigheid is dan ook geen overbodige luxe. Geduld en inzicht moeten je door deze oorlog heen helpen.

Wil het nou net zijn dat JJ geen geduld heeft en het liefste overal doorheen rent met twee shotguns. Iets wat je niet aangeraden wordt wanneer je deze titel speelt. Beide heren zouden normaal overigens snel voor de actievolle kant kiezen. Desondanks zijn ze het nog niet helemaal eens over de game. Wie weet overtuigen ze elkaar in de The Bureau: XCOM Declassified Preview.

Ontwikkelaar: 2K Marin
Uitgever: 2K Games
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC

The Bureau: XCOM Declassified Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch