Menu Premium
Loading...

The Bureau: XCOM Declassified Hands-On

15/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al jaren is 2K Games met deze, in eerste instantie first-person shooter, bezig en in augustus van dit jaar gaat hij, als het goed is, dan eindelijk uitkomen; The Bureau: XCOM Declassified. Wordt deze game volgens Melle en Dennis na al die jaren, een andere naam én het verliezen van de first-person shooter insteek nog steeds vet? Dat hoor je in The Bureau: XCOM Declassified Hands-On.

In The Bureau: XCOM Declassified ga je als William Carter, agent bij The Bureau, aan de slag om de alieninvasie te stoppen. De game speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika, waarin, behalve de president en wat omstanders, nog niemand van de aliens gehoord heeft. Het zou goed kunnen dat de aliens uit de game je bekend voorkomen, want ook in vorige delen van de XCOM serie kwamen er verschillende al voor. Gelukkig heeft 2K Games er ook een heel scala aan nieuwe aliens in geknald, dus je hoeft je niet te vervelen.

Met een breed scala aan wrede wapens ga je de aliens te lijf en is het zaak niet alleen de aliens, maar ook zoveel mogelijk bewijs van hun bestaan te vernietigen. De president wil namelijk niet dat inwoners ook maar iets over de alieninvasie te weten komen.

De game is inmiddels veranderd van first-person naar een third-person shooter, wat mogelijk een goede zet is geweest van 2K Games. Eind augustus kunnen we de game allemaal in huis halen, maar Melle en Dennis hebben nu al even mogen spelen. Wat ze daarvan vonden, vertellen ze je in de The Bureau: XCOM Declassified Hands-On.

Ontwikkelaar: 2K Marin
Uitgever: 2K Games
PlatformPC, PlayStation 3 en Xbox 360The Bureau: XCOM Declassified preview

The Bureau: XCOM Declassified Hands-On

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch