Menu Premium
Loading...

The Amazing Spider-Man 2 Review

11/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de review van The Amazing Spider-Man 2. Normaal gesproken is er nog voordat de game daadwerkelijk in de schappen ligt al een oordeel geveld over een videogame gebaseerd op een film. De vraag is dan ook: doorbreekt deze nieuwe Spider-Man het stigma van filmgames? Deze en nog veel meer vragen worden door Jelle en JJ voor jou beantwoord in deze ‘The Amazing Spider-Man 2 review’.

Spider-Man is een van de grootste superhelden die we heden ten dage kennen. De Marvel-franchise van Spider-Man is ongekend. Er waren altijd al stripboeken, maar de populariteit van spinneman groeide nog meer toen ruim tien jaar geleden Spider-Man werd verfilmd. Er volgden hierna nog twee delen maar een paar jaar geleden werd er besloten de Spider-Man-films een reboot te geven. Deze kwam in de vorm van The Amazing Spider-Man. Ook deze film werd door de fans zeer goed ontvangen, omdat deze veel meer trouw zou zijn aan de stripboekenreeks. Ook zijn er in de afgelopen jaar tal van Spider-Man games verschenen. De meeste van deze games zijn echter al lang in de vergetelheid geraakt, omdat ze nooit indruk maakten.

Onlangs verscheen The Amazing Spider-Man 2 in de Nederlandse bioscopen. Hoewel de film gemengde recensies ontving, was Jelle enthousiast. Niet gek natuurlijk, aangezien Jelle een van de grootste Spider-Man fans is op de redactie bij Gamekings. Samen met JJ is hij de aangewezen persoon om nu de nieuwe Spider-Man videogame van Activision, die tegelijk met de film verscheen, onder de loop te nemen en je alle ins en outs te vertellen over deze The Amazing Spider-Man 2. Is de game een slap aftreksel van de film of is het een must-have titel? Wacht niet langer en check of de game net zo vet is als de film in deze ‘The Amazing Spider-Man Review’.

Ontwikkelaar: Beenox
Uitgever: Activision
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360, 3DS en Mobile

The Amazing Spider-Man 2 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch