Menu Premium
Loading...

TGS 2018 Item 6 – Tokyo Game Show dag 1

21/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het moment daar: de mannen gaan naar de Tokyo Game Show 2018! Na bijna een week vol nerdy uitstapjes in de stad die inmiddels bij iedereen een speciaal plekje in het hart heeft, is het tijd om naar de beurs te gaan. Het is immers de aanleiding voor deze hele trip. Wat Boris, Jelle, Steven en Daan ditmaal meemaken, zie je in TGS 2018 Item 6 – Tokyo Game Show dag 1!

Vroeg je nest uit

Het was ineens niet meer zo makkelijk voor Daan, die aardig aan het vergevingsgezinde ochtendschema gewend was. Plots waren daar weer zijn E3-uren: 3 tot 4 uur slaap, met opnieuw een hele dag bikkelen in het verschiet. Godzijdank stond de eerste beursdag op losbarsten, waardoor Daan al snel compleet de oude was. Voor de rest van de ploeg gold dezelfde piek aan hernieuwde energie, voornamelijk door de vele vette games die gedurende de TGS speelbaar zijn. Welke games heeft de Tokyo crew gespeeld en wat waren hun favoriete titels?

Zoek de verschillen

Ook tijdens de eerste beursdag kwamen de verschillen tussen oosterse en westerse game-industrie meermaals ter sprake. Niet alleen zijn de games compleet verschillend, maar is er ook een duidelijk verschil te zien in gamebeurzen. Vooral Boris, de oude viezerik, vond het opvallend dat booth babes nog steeds in grote getale staan te poseren. Hij heeft zelfs iemand geprobeerd te versieren, door complimentjes te geven…over haar zwaard.

Met de grote spelers op de beurs kan het niet anders dan dat de mannen ergens een speelsessie hebben meegepikt. Welke game zal het zijn geweest? Er is maar één manier om erachter te komen: gewoon keihard het item checken! Kijk dus snel TGS 2018 Item 6 – Tokyo Game Show dag 1 en laat in de comments weten wat jouw favoriete game tot nu toe is! In het volgende item keren de mannen terug voor een tweede beursdag, waar ze op zoek gaan naar de verborgen pareltjes van oosterse makelij.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch