Menu Premium
Loading...

TGS 2018 Item 4 – Holy Tokyo

19/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Klabam! Daar zijn ze weer. Nu de mannen volledig geacclimatiseerd zijn in hun favoriete stad, is het tijd voor een stapje terug. Of een stapje omhoog, aangezien de heren op zoek gaan naar spirituele verlichting van de geest. Welke hogere machten zij hebben aangesproken, zie je in TGS 2018 Item 4 – Holy Tokyo!

Bakkie pleur

Vandaag was het tijd om rustig op gang te komen. Geen bier of andere gekke troep, maar gewoon een bakkie koffie. Een speciaal bakkie koffie welteverstaan. Er stond de heren namelijk een bezoek te wachten aan ‘de allerbeste traditionele koffiebar van Tokyo’. Of tenminste, zo was dat ons ingefluisterd. Nou zijn Jelle en Daan niet bepaald koffiedrinkers, dus ook zij moesten de bittere…uhh…overheerlijke energie-boost naar binnen zien te werken. Met een tussentijds rondje in een van de vele arcadehallen, was de caffeïne-rush gelukkig weer gezakt. Maar goed ook, want er stond alweer iets aparts te wachten.

Divine Intervention

Als je denkt dat het drinken van een traditioneel bakkie pleur niet bepaald des Gamekings is, zal je gek opkijken van het volgende onderdeel. Het was namelijk tijd om RNGesus himself op te roepen bij een wel hele speciale shrine. Ook hier was de heren weer het een en ander ingefluisterd, wat niet altijd betekent dat we die informatie moeten geloven. Om er toch voor te zorgen dat de game-goden iedereen gunstig gezind zijn, moesten offers gemaakt worden. Helaas moeten we daarom mededelen dat we Boris hebben achtergelaten in een asiel. Nee, gelukkig waren het geen vreemde praktijken waar Boris, Jelle, Steven en Daan mee te maken kregen. Wat zij wel hebben gedaan, zie je uiteraard in dit item.

Pak er dus snel een stokje wierook bij en kom volledig tot rust door TGS 2018 Item 4 – Holy Tokyo. Merk jij al iets van de divine intervention? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch