Menu Premium
Loading...

TGS 2018 Item 1 – Op reis naar Tokyo en een weekend geeken

16/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boem, bam, pats! Daar is hij dan eindelijk: het eerste item vanuit Tokyo! Boris, Jelle, Steven en Daan hebben een ‘zware’ reis achter de rug, dus doen ze er alles aan om rustig in het tempo te komen. Hoe zij de heenreis en het eerste weekend hebben beleefd, zie je in TGS 2018 Item 1 – Op reis naar Tokyo en een weekend geeken!

Vechten tegen de jetlag

Inmiddels mag het vast duidelijk zijn dat reizen naar Tokyo echt geen pretje is. Ja, de eerste dag moet je even van je jetlag af zien te komen, maar daarna begint het echte werk. Boris, Jelle, Steven en Daan beginnen hun heenreis gelukkig rustig. Dit in de hoop dat ze genoeg energie overhouden voor de rest van de week. Toch is het niet altijd even makkelijk, want al kort na aankomst begint de jetlag zijn tol te eisen. Wie geeft er als eerste op?

De eerste avond overleefd

Misschien komt dit als een verrassing, maar de heren weten de eerste avond meer dan genoeg slaap te pakken. Het schema is voornamelijk vriendelijk tegenover Daan, die niet meteen twee werkdagen in één moet zien te proppen, maar het een keertje andersom mag beleven. Hij heeft namelijk twee dagen voor het eerste item. Met de aankomst achter de rug besluiten de heren even bij te komen voordat ze de stad in trekken. Door het iets rustigere schema komen de mannen helemaal tot rust, al weten ze toch weer een slechte beslissing te maken: een VIP-feestje lonkte, waar zij absoluut geen nee tegen konden zeggen. De oh zo rustige eerste twee dagen worden daardoor verstoord door een belachelijk foute tweede nacht, waar je ongetwijfeld meer van zult zien in het komende item.

Hang net als de misselijke oude Boris en Steven lekker achterover, pak er vooral GEEN drankje bij en geniet van de TGS 2018 Item 1 – Op reis naar Tokyo en een weekend geeken! Laat vooral even weten waar jij het meest naar uitkijkt de aankomende week!

PS: Excuses voor de vertraging. Een zeker bovengemiddeld oud gezelschap hield de boel op.

xxx Daan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch