Menu Premium
Loading...

Tetris 99 Let’s Play sloopt bijna de halve Gamekings studio

03/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben in de twintig jaar dat we Gamekings nu hosten al 1763453888 keer een Tetri-game gecoverd. Dat spel is zo’n beetje op elke console en handheld inclusief de wasmachine van je moeder uitgekomen. En toch is er weer een nieuwe variant op de markt gekomen, genaamd Tetris 99. En je gelooft het bijna niet, maar we vinden hem nog tof ook. Check deze Let’s Play maar eens waar JJ en Jelle proberen heel journalistiek verantwoord deze Battle Royale versie van Tetris te testen, maar na 10 minuten gillend als een stel kleine kinderen de bank af stuiteren omdat iemand aan de andere kant van de wereld hun scherm vol flikkert me die Tetris figuurtjes waardoor ze af zijn. Als je een klein half uurtje flink de slappe lach wil hebben, check dan vooral dit item.

JJ was toch een Tetris Zen Master…

JJ is een echte Tetris fan. Hij heeft ooit de game ‘uitgespeeld’ op de Gameboy. Wat betekende dat hij op 9.999.999 uitkwam en er niks meer bijgeteld kon worden. Hij werd er zen van. Hij, de handheld de game en verder niks. Gewoon uren figuurtjes naar beneden drukken.  Jelle daarentegen haat Tetris met liefde. Hij vindt vind het spel verschrikkelijk en in deze Let’s Play legt hij uit waarom. Maar ondanks de haat ontstaat er opeens iets moois in de studio.  is dit dan eindelijk de Battle Royale variant die beide heren tof vinden? En kunnen ze tegen hun verlies? Je weet wat er gebeurd als die twee afgemaakt worden.,,

Is Jelle nou gewoon niet zo goed of heeft die echt te grote handen?

De hele redactie heeft dan in spanning meegekeken hoe Jelle en JJ dit spelletje onder handen hebben genomen. En dat komt zelden voor. Check dus snel dit hilarische en luidruchtige item over de nieuwe Tetris-game, die gratis te spelen is op de Nintendo Switch mits je een Nintendo online abonnement hebt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch