Menu Premium
Loading...

Terugblikken op The Wall van E3 2017: Was de Top 10 accuraat?

07/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Wall, het item waarin Skate en JJ samen games die worden getoond op de E3 van dat jaar een plaatsing geven op ‘The Wall’. Op deze Wall staan verschillende categorieën zoals gruwelijk, goed, matig/kut en ga zo maar door. Dit doen ze op basis van wat er op de E3 getoond is, populariteit, maar uiteraard komt ook persoonlijke smaak er zeker bij kijken. Op de vraag vanuit de community komen we vandaag met een terugblik op ‘The Wall’ van het afgelopen jaar. Hebben ze de titels terecht in de categorie gruwelijk gezet? Was de game echt matig/kut? Check het in: Terugblikken op The Wall van E3 2017: Was de Top 10 accuraat?

The Wall keert ook dit jaar weer terug!

Een van de meest geliefde items tijdens de E3 zijn de items waarin JJ en Skate een kijkje nemen naar alle getoonde titels op de E3 van dat jaar. Wat hebben we gezien? Is iedereen hyped voor deze titel? Hebben we vertrouwen in deze game? Of zitten we hier persoonlijk totaal niet op te wachten? Op basis van dit soort vragen plaatsen zij op een grote muur de games onder een aantal categorieën, waarna ze samen een top 10 opstellen van wat volgens de heren de beste games van die E3 waren.

Maar nou is natuurlijk de vraag: waren ze wel een beetje accuraat met hun plaatsing? Hebben ze goed kunnen voorspellen welke titels het goed gingen doen? Was de top 3 van vorig jaar wel terecht? En wat stond er überhaupt in de top 10 van het afgelopen jaar? JJ en Skate zitten voor je klaar om de lijstjes eens goed onder de loep te nemen en er wat uitschieters uit te halen en te bespreken.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch