Menu Premium
Loading...

Gamekings kijkt terug op Zombiekings: De hoogte- en dieptepunten

26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ongeveer 10 jaar geleden lieten de Gamekings hun acteertalent zien in de eerste Zombiekings. Wat voor de Gamekings kenner een hilarische sketch was, was voor de nieuwe kijker waarschijnlijk het slechtste wat hij ooit heeft gezien op de Nederlandse tv. Hoe iedereen terugkijkt o deze periode zie je in Gamekings kijkt terug op Zombiekings: De hoogte- en dieptepunten!

Zombies zijn niet meer weg te slaan uit het hedendaagse leven. Zo komen er alleen al tientallen zombie films uit per jaar en ook de game-industrie zit niet stil, want er komen steeds meer zombie games op de markt. Sommige games focussen zich volledig op zombies terwijl bijvoorbeeld Call of Duty alleen een zombie mode heeft toegevoegd aan de bestaande single player en multiplayer. Het is dus wel duidelijk dat het zombie genre steeds groter wordt.

We zijn bijna aan het einde van onze zombie week, dus hoog tijd om eens terug te blikken op Zombiekings. Zo vertelt Jelle bijvoorbeeld waarom Zombiekings 3 bijna in het water was gevallen en schaamt vooral Shelly zich voor haar acteertalent. Zouden jullie graag een vervolg zien van Zombiekings of kunnen de Gamekings zich beter bezighouden met games reviewen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch