Menu Premium
Loading...

Terugblik op de E3 2017 Persconferenties met Steven

14/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 persconferenties zijn geweest en met hangende oogjes zitten Steven en JJ in de studio om terug te blikken. Wat was er tof en waar hebben zij ongelofelijk veel zin in? Je ziet het in deze Terugblik op de E3 2017 Persconferenties met Steven!

Een comeback van Star Wars?

Ze trappen af met EA, waar vooral Star Wars Battlefront 2 opviel bij Steven. Waar deeltje 1 toch wat miste, lijken ze nu keihard terug te komen met het tweede deel. Daarnaast kwam Need for Speed voorbij. Ouderwets racen met dikke wagens met een hele erge Fast & the Furious vibe. Steven als race fan ziet zichzelf dit zeker wel spelen. Als hij niet bezig is om een Dark Souls door te hakken en even zijn verstand op 0 wil zetten, gooit hij Need for Speed erin en gaat hij los.

De schoonheid van 4K

Ook de Xbox One X viel goed bij Steve. Als tech guy werd hij super blij van alle dikke specs die er in deze krachtige console zitten. Met Forza 7 liet Microsoft zien hoe mooi 4K gaming kan zijn op de Xbox One X. De schoonheid van 4K was ook terug te zien in de beelden van Metro: Exodus. JJ en Steven hadden allebei het idee dat de beelden die ze zagen niet waren gepre-renderd. Pure 4K in game footage waar natuurlijk wel de camera standpunten waren bepaald.

Genieten van Nintendo

En toen kwam Beyond Good and Evil. Shelly moest huilen en iedereen ging helemaal los om deze game. Steven en Shelly hebben natuurlijk samen de Nintendo livestream voorzien van commentaar en waren beiden wel te spreken over Nintendo’s presentatie. Zelda DLC, Metroid Prime 4, een Pokemon RPG voor de Switch; slechts een selectie van de verschillende aankondigingen die ervoor zorgen dat Shelly en Steven uitkijken naar vele uren speeltijd op hun Nintendo Switch.

Check dus snel deze Terugblik op de E3 2017 Persconferenties met Steven om te zien wat de mannen vonden van alle aankondigingen en laat in de comments weten wat jouw favoriete aankondiging was tijdens de E3 2017 persconferenties!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch