Menu Premium
Loading...

Terug- en vooruitblik op de Pokémon-franchise

11/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen jaren zijn er ontzettend veel Pokémon games verschenen. In 1999 begon het allemaal met Pokémon Red en Pokémon Blue voor de Game Boy. Dit volgde na de succesvolle Pokémon Trading Card Game en de Pokémon televisieserie, die ook in Nederland op een grote fanbase kon rekenen. Tijd voor een terug- en vooruitblik op de Pokémon-franchise!

David en Jelle nemen je mee langs de historie van de Pokémon-franchise in deze special. Ze staan stil bij klassiekers als Pokémon Gold, Pokémon Ruby en Pokémon Silver. Er komen rond de 25 games langs in dit item. Wat blijkt nou, David heeft alle Pokémon games gespeeld (!), van A tot Z, van Game Boy tot Nintendo 3DS. Met soms meer dan 300 uur per game, weten wij zeker dat David zichzelf een heuse Pokémon-expert kan noemen. Hij neemt jullie mee op een reis door de Pokémon-historie en blikt samen met Jelle vooruit op Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire.

David’s sidekick is dit keer niet Pikachu, maar Jelle. Jelle heeft ook veel Pokémon games gespeeld, al kwam hij er niet altijd open voor uit. Totdat hij bij Gamekings ging werken. Wil jij ook weten wat de twee heren verstoppen in hun Pokémon Treehouse? Kijk dan snel dit item over de Pokémon-franchise!

20140911_Pokemon

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch