Menu Premium
Loading...

Terug- en vooruitblik op de Far Cry-serie

24/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het licht van de nieuwste game uit de Far Cry-franchise van Ubisoft, het zich in het fictieve Kiryat afspelende Far Cry 4, blikken Boris en Jelle terug op de Far Cry-serie. De eerste Far Cry, gemaakt door het Duitse Crytek, kwam uit in 2004 voor de PC en later is deze nog uitgebracht op de consoles. Dit bleek snel een succes en nu, tien jaar later, zijn we al aangekomen bij nummertje vier. Jelle en Boris nemen je mee door deze afgelopen tien jaar van Far Cry.

Ubisoft, ook de uitgever van de originele Far Cry, kocht de IP van Crytek en stuurde ons een sequel vanuit Montréal, genaamd Far Cry 2. Far Cry 2 kwam in 2008 uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Ook kon een PC-versie natuurlijk niet ontbreken. De serie ging daarmee van het tropische eiland naar de hitte van Afrika. Twee jaar geleden bracht Ubisoft de serie met Far Cry 3 terug naar zijn roots: een eiland.

Jelle en Boris hebben alle deeltjes braaf afgewerkt en komen dan ook met een mooie terug- en vooruitblik op de Far Cry-serie. Vooral Far Cry 2 springt eruit door zijn aparte setting, de Afrikaanse steppe, maar betekent dit dat Far Cry 2 de beste uit de serie tot nu toe is? Je ziet het in deze terug- en vooruitblik op Far Cry!

Terug- en vooruitblik op de Far Cry-serie

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch