Menu Premium
Loading...

Terraria Review

18/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2011 verscheen de 2D action-adventure indie game Terraria voor de PC. Deze 2D Minecraft-achtige game was een groot succes en is inmiddels al meer dan twee miljoen keer gedownload. Na dit grote succes op de PC heeft de maker van de game, Re-Logic, besloten om Terraria ook uit te brengen op XBLA en PSN. Skate en Melle houden er wel van om in een game rond te graven, hakken en bouwen, en hebben de game dus ook op de console aangeslingerd. Of de console versie net zo’n succes zal worden als de PC-versie van twee jaar terug, zie je in deze Terraria Review.

Je zou Terraria kunnen beschrijven als een 2D Minecraft. Het doel in de game is overleven. Net als in games als Minecraft en Fortnite is het de bedoeling dat je overdag de wereld in gaat en zoveel mogelijk grondstoffen verzameld. Met deze grondstoffen bouw je alles, van meubels tot wapens, tot je eigen huis. Een huis heb je nodig om te overleven, aangezien ’s nachts alle monsters naar buiten komen die jou proberen om te leggen. In je huis ben je veilig en desnoods kun je jouw eigen wapens craften ter bescherming van alle vijanden. Naast het overleven draait de game natuurlijk vooral om het bouwen van de mooiste bouwwerken. Je huis is noodzakelijk, maar als je ervoor kunt kiezen om een hutje te bouwen of je eigen kasteel, waar woon jij dan liever?

Heb jij je ook heel erg vermaakt met de PC-versie? Houd je van Minecraft, Lego of andere manieren van bouwen? Of ken je Terraria nog helemaal niet? Check wat Terraria voor de consoles doet in de Terraria Review.

Ontwikkelaar: Re-Logic
Uitgever: 505 Games
Platform: PC, Xbox 360 en PlayStation 3

Terraria Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch