Menu Premium
Loading...

Terraformers Review – Kopen, budgetbak of slopen?

26/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vraag je jouzelf soms niet af of er leven is op de planeten in de ruimte? Ja toch? Nou, ga er dan naar toe zouden we zeggen. Of houdt het gewoon lekker simpel en speel vanuit jouw eigen huis de nieuwe game Terraformers. Voordat je het gelijk koopt en gaat beginnen met spelen, is het natuurlijk altijd zaak om de review te bekijken van Daan & Shanna. Zij hebben de game voor je gespeeld zodat jij erachter kan komen of het jouw twee tientjes waard is.

Kaarten op planeet Mars

Terraformers is een kaart-strategiespel. Je trekt zoals bij elk kaartspel om de beurt steeds een kaart die je vervolgens kunt gebruiken om jouw steden uit te breiden op de planeet Mars. Je hebt verschillende resources die je moet beheren, van voedsel en water, aarde en titanium, tot aan macht en wetenschap. Het doel van de game is om kolonies op Mars te stichten en de planeet zelfvoorzienend te maken. Onderwijl ben je ook nog eens bezig om 300 overwinningspunten te bereiken. Als je 300 ‘overwinningspunten’ hebt bereikt, heb je namelijk het spel gewonnen. Klinkt simpel. Hoe hebben Daan & Shanna het ervaren op planeet Mars?

Bereid je voor op de keuzes voor je eigen planeet

Als je in Terraformers niet vooruit plant, kun je al heel gauw in de knoop raken. Je bent telkens bezig met de kosten en baten van jouw planeet. Om de paar jaar kies je een nieuwe leider. Elke leider biedt een andere bonus ‘perk’ aan. De één brengt je bijvoorbeeld een extra aantal mineralen tijdens het verzamelen en de ander zorgt voor een hogere welvaart. Deze baseer je uiteindelijk op jouw doel. Hoort deze strategie game in jouw Steam bibliotheek? Moet je nog even moeten wachten tot het afgeprijsd wordt? Of behoort het gewoon bij de games die je maar beter stijf links unt laten liggen? Je ziet en hoort het allemaal in de Terraformers review .

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch