Menu Premium
Loading...

Terminator: Resistance Review – kopen, budgetbak of slopen?

19/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Terminator-liefhebbers worden momenteel getrakteerd op veel nieuwe content. Na de film (Terminator: Dark Fate) is er nu ook een nieuwe game. Skate en Emiel zijn aan de slag gegaan met Terminator: Resistance, speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Maar is de game ook je geld waard?

Terminator: Resistance tijdens de Future War

Want dan weet je in ieder geval ongeveer wanneer de game plaats vindt. Sinds 15 november kunnen gamers aan de slag met de first-person shooter. Want hoe zou Terminator anders in elkaar moeten zitten. Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptisch Los Angeles, bijna 30 jaar na Judgement Day. Je speelt met een gloednieuwe held in het Terminator-universum, Jacob Rivers. Rivers is een soldaat in het verzet onder leiding van John Connor. Ondanks het feit dat Jacob slechts een bescheiden persoon is, zal hij snel ontdekken dat hij specifiek het doelwit is van de nieuwste dreiging van Skynet. Hij is een target.

De gameplay is…

Zoals je die kunt verwachten van een Terminator-game. Veel schieten, veel actie. Je vecht tegen een selectie van iconische machines van de films (The Terminator en T2: Judgement Day), waaronder de T-800. Maar je zult niet alle enemies die je tegenkomt al kennen. Er zijn ook nieuwe machines die je in de film nog niet hebt gezien. Daarnaast heb je natuurlijk verschillende plasma-wapens tot je beschikking, terwijl je ook een andere tactiek kan kiezen behalve schieten. Je kunt, jawel, namelijk ook sneaken en hacken. Stealth mode dus. Verder kun je zelf je character kiezen en levelen naarmate de game vordert.

Ben jij van plan, na het zien van deze review, om de game een kans te geven? Wat zijn, mocht je van plan zijn de game te kopen, jouw verwachtingen met betrekking tot Terminator: Resistance? Laat het weten in de comments hieronder en laat zien of je zin hebt in deze game en wat tot nu toe jouw ervaringen zijn.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch