Menu Premium
Loading...

Tennis World Tour 2 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

30/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het sportgame seizoen is weer begonnen! De voetbalgames beginnen langzaam weer te verschijnen, de fighting games zijn ook al op de markt gekomen en nu is het ook de beurt voor de sport der sporten…TENNIS! JJ zit voor jullie klaar om het te hebben over Tennis World Tour 2. Het eerste deel van Tennis World Tour behoorde nu niet bepaald tot de creme de la creme van de sportgames. Is Tennis World Tour 2 even matig als zijn voorganger of ziet JJ gestage verbetering? Je hoort het in de Tennis World Tour 2 review!

Spelen met jouw favoriete tennissers

Belangrijk in ieder sportgame is dat er genoeg te doen is, met het team of de persoon waarmee je dat wilt doen. Zo is het logisch dat je in een tennisgame wilt tennissen met bekende tennissers zoals Roger Federer en Rafael Nadal. Gelukkig biedt de game met 36 tennissers, en 38 tennissers voor wie het spel heeft gepreordered en zijn er veel opties om te kiezen voor de tennisfan. En vind je die 36 aanwezige tennissers maar nep dan is er ook de optie om jouw eigen tennisser te creƫren in de careermode. Hier doe je, zoals in elk sportgame, een poging de beste tennisser ter wereld te worden.

Kan Tennis World Tour 2 zich meten met andere sportgames?

De markt zit vol met sportgames. Sommige sporten hebben zelfs meerdere games over dezelfde sport. De meest bekende daarvan zijn natuurlijk PES en FIFA. Maar ook tennis heeft dit jaar twee games. Maar wel met een raar smaakje eraan. Zo zijn dit jaar zowel Tennis World Tour 2 en AO Tennis 2 uitgekomen, beide gemaakt door dezelfde developer, namelijk: Big Ant Studios. Hoe dan? Waarom een en dezelfde developer gebruiken voor twee verschillende games die rivalen van elkaar horen te zijn? Kun je dit schisma afzien aan datgene wat Big Ant Studios deze week heeft afgeleverd? Je hoort het in de Tennis World Tour 2 Review!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch