Menu Premium
Loading...

Tekken 8 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

26/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een tijden voor de fans van een lekkere portie knokken. Binnen pak hem beet een jaar tijd hebben ze kunnen genieten van een nieuwe Street Fighter, Mortal Kombat en vanaf 26 januari, Tekken. Steven is er natuurlijk als de spreekwoordelijke kippen bij om zijn arcade-stick uit de kast te halen en de code voor deel 8 van deze befaamde serie te testen. JJ schuift bij hem aan de desk aan om alles te weten komen over dit spel. Brengt het spel innovatie, zitten er nieuwe modes in en met welke fighters kun je straks aan de slag? Plus natuurlijk het antwoord op de vraag of dit de beste fighter van de laatste tijd is. Dit is de Tekken 8 review.

Tekken 8 review: De aanval loont

Volgens de maker van de game, Katsuhiro Harada, richt de gameplay in Tekken 8 zich op agressiviteit. De speler wordt beloond als hij proactief het gevecht in gaat en aanvalt in plaats van defensief te wachten op een foutje van zijn of haar opponent. Daarnaast introduceert Tekken 8 een nieuw gameplay-systeem, genaamd “Heat”. Dit zorgt niet alleen voor extra movesets, maar verandert ook de eigenschappen van de moves van sommige personages. Nieuwe uitdagingen dus voor fighting veteraan Steven. Hij speelde de serie al vanaf het prille begin. Hoe voelen de vernieuwingen voor hem aan? Is het nog steeds duidelijk een Tekken game of zullen puristen het allemaal net te casual en over de top gaan vinden? Het antwoord krijg je in de video.

De eerste fighting game die gebruikt maakt van de Unreal Engine 5

Bij de productie van Tekken 8 is gebruik gemaakt van de Unreal Engine 5. Het is daarmee de allereerste vechtgame die deze engine benut. Wat kan Steven hiervan merken? Is het de mooiste fighting game op de markt of hadden de makers meer uit de engine moeten halen? Steven gaat het je allemaal vertellen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch