Menu Premium
Loading...

Tekken 7 Review

06/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd, maar Tekken 7 is eindelijk voor iedereen beschikbaar. In 2015 was deze Tekken al in Japan te spelen op arcade. In 2016 kreeg de arcade-versie een update genaamd Tekken 7: Fated Retribution. De update gaf je toegang tot nieuwe stages, kostuums, items en characters. Na jarenlang wachten is deze versie eindelijk beschikbaar voor de PC, Playstation 4 en Xbox One. Tekken fans Emiel en Steven zijn super hype. Geef ze eens ongelijk. Iedere fighting game lover heeft honderden uren in deze game zitten en minimaal één controller door de huiskamer gegooid door een defeat van Panda. Laat je op de hoogte brengen door de twee ninja warriors van de redactie in de tekken 7 Review.

Waar de fuck is Lei Wulong?

Tekken 7 brengt vernieuwing in de classic fighting game. Er worden 10 nieuwe characters geïntroduceerd waaronder Katarina Alves, Gigas, Master Raven, maar bijvoorbeeld ook Akuma uit de Street Fighter serie. Supertof allemaal, maar waar de fuck is Lei Wulong? De stijl switchende kung fu expert, die wel wat weg heeft van Jackie Chan, is niet langer meer te vinden tussen de bekende en nieuwe gezichten. Gelukkig zitten er tussen de nieuwe characters een paar beukers die meteen de classic status verdienen. Daarnaast is Law, de Bruce Lee lookalike, gewoon nog in de game.

Ander gruwelijk nieuws. De story mode is terug. Ouderwets mensen beuken met ondersteuning van een backstory, zodat je emotionele bonding met je favoriete character voelt. Spoiler alert! Wraak en vergelding zijn de hoofdthema’s.

Heb jij de nodige uurtjes in de vorige Tekkens zitten en kan je niet wachten om anno 2017 mensen de tyfus in te slaan? Ben je hyped voor de nieuwe characters, of heb je zoiets van ik vind er niks aan zonder Lei? Express yourself in de comment. Dat vinden we altijd leuk. Kijk wel eerst even wat Emiel en Steven je te vertellen hebben in de Tekken 7 Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch