Menu Premium
Loading...

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows Review

04/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gamers uit de 80’s en 90’s onder ons zijn er zeker mee bekend: de groene schildpadden die, door middel van radioactief afval, gemuteerd zijn tot sprekende en rechtop lopende ninja’s met brute vechtmoves. We hebben het natuurlijk over de Teenage Mutant Ninja Turtles. We kennen deze groene knokbazen dan misschien het beste van hun tekenfilmserie, er zijn ook een heleboel games van uitgekomen. Sommige Ninja Turtles-games stonden garant voor uren vermaak, anderen waren nagenoeg onspeelbaar. Ontwikkelaar Red Fly Studio gaat het nog eens proberen met hun downloadable titel, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows. Skate en JJ hebben de game gespeeld en gaan jou vertellen wat ze ervan vinden in de Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows review.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows is een hack-and-slash game die de mogelijkheid heeft om online met vier vrienden als de Ninja Turtles te spelen. De game speelt zich af in New York en hier neem je het op tegen de altijd vijandige Shredder en zijn onderdanen om zo de stad te redden van zijn ondergang. Iedere Turtle beheerst een eigen vechtstijl en heeft de beschikking over zijn eigen karakteristieke wapens. Samenwerken is niet verplicht, maar wel aan te raden. Je kunt namelijk samen team-attacks doen die vernietigender zijn dan individuele aanvallen.  Als je wel in je eentje speelt heb je de mogelijkheid om te switchen tussen alle vier de Turtles: Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael.

Heb jij vroeger de TV-serie helemaal kapot gekeken of houd je wel van een hack-and-slash game? Dan is dit de review die je moet zien! Skate en JJ vertellen je alles over de gemuteerde schildpadden in de Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows Review.

Ontwikkelaar: Red Fly Studio
Uitgever: Activision
Platform: Xbox 360, Playstation 3, PC.

Teenage Mutant Ninja Turtles Out of the Shadows Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch