Menu Premium
Loading...

Techkings over OnePlus 6T, PlayStation Classic en Project xCloud

02/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Techkings is back baby, met dit keer ontiegelijk veel snufjes en nieuwtjes, onder meer over de nieuwe Oneplus 6T, PlayStation Classic en Microsoft. Helaas heeft Kevin nu zo’n druk schema bij zijn nieuwe baan dat we iemand anders aan tafel hebben geschoven, namelijk niemand minder dan onze eigen HKU leraar Emiel Kampen. Pak maar alvast je warme deken erbij en je kop amandelmelk want het is tijd voor een nieuwe Techkings.

PlayStation Classic

De eerste keer dat PlayStation Classic aangekondigd werd, ging iedereen uit zijn dak op de redactie. Nu zijn alle games die op de PlayStation Classic worden uitgebracht bekend. De huidige line-up: Final Fantasy, Grand Theft Auto, Intelligent Qube, Jumping Flash, Metal Gear Solid en nog 15 andere titels. Wil je zelf nou de hele lijst bekijken, dat kan hier. De prijs is vooralsnog tussen de 109,99 en de 119,99 euro in Nederland. Bij het pakket zitten dus de 20 voor geïnstalleerde games, 2 controllers, één HDMI kabel en USB kabel. Er wordt geen voeding bijgeleverd dus je moet zelf de USB kabel aansluiten op een blok of in de USB poort van je televisie als je TV daar over beschikt.

Project xCloud

Eerder dit jaar liet Phil Spencer ons al weten waar ze aan werken, namelijk aan een streaming dienst die console games naar je mobiele apparaten kan streamen. Nu zijn er controllers vrijgegeven die je op je mobiel/tablet kan aansluiten. Nu kan je dus overal console kwaliteit games spelen on the go. Nu is de vraag natuurlijk: hoe is de streamkwaliteit? We zijn reuze benieuwd wat Project xCloud ons gaat brengen.

Oneplus 6T

Is dit de perfecte telefoon voor de beste prijs? Optic AMOLED 6.41 inch Display, 16 + 20 MP dubbele camera, Snapdragon 845 Qualcomm chip. En dit allemaal voor een prijs die nog redelijk betaalbaar is in 2018. Het is bijna niet te geloven maar hij is er dan eindelijk: de Oneplus 6T. Wil je nou zelf rustig informatie inlezen over de Oneplus 6T dat kan hier.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch