Menu Premium
Loading...

Techkings over Twitch en de Titanosaurus

22/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een nieuwe Techkings! Ditmaal zitten Boris en Vasco voor je klaar om je helemaal op de hoogte te brengen van het laatste nieuws op tech gebied. Ze zullen het vandaag onder meer hebben over de mogelijke overname van Twitch door YouTube en deze Techkings is voor Boris natuurlijk het uitgelezen moment om het eens even goed over zijn nieuwe smartphone te hebben. Ben je nieuwsgierig naar wat Vasco en Boris deze week te melden hebben? Ze zitten voor je klaar in ‘Techkings over Twitch en de Titanosaurus’!

Zoals je hebt gezien bij Gamekings Extra, heeft Boris na jaren besloten om zijn iPhone in te ruilen voor een Google Nexus 5. Nu zijn we natuurlijk allemaal benieuwd of Boris nog steeds tevreden is met zijn overstap van iOS naar Android en daarom trapt hij deze Techkings trots af met zijn nieuwe smartphone. Daarnaast hebben we natuurlijk ook heel wat nieuwtjes voor je. De streamingdienst Twitch is namelijk mogelijk overgekocht door YouTube, dus door Google, voor een bedrag van maar liefst één miljard dollar. Omdat wij Twitch volop gebruiken voor onze livestreams, vragen we ons af wat de gevolgen hier van gaan zijn. Vasco en Boris bespreken of Twitch er door deze overname voor- of achteruit op zal gaan.

De Verenigde Staten zouden de Verenigde Staten niet zijn zonder dat er eens in de zoveel tijd een grote rechtszaak plaatsvindt rondom technologie. Ditmaal is het de beurt aan Apple, want een ontevreden klant is naar de rechter gestapt om haar gelijk te halen. Heel toevallig heeft Boris hetzelfde probleem gehad als de dame in kwestie en daarom vertelt hij je hier alles over in deze Techkings.

Er is nog veel meer om te vertellen, wat je allemaal van Vasco en Boris te horen krijgt. Zo komt er namelijk ook nog een dinosaurus voorbij. Wat heeft deze dino met technologie te maken? Dat is allemaal te zien in deze verse Techkings!

Techkings over Twitch en de Titanosaurus

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch