Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Techkings over PlayStation, Samsung’s Infinity Flex en Nintendo lawsuit

17/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alle tech fanaten, komt dat zien! We hebben vandaag een hele speciale techneut in de studio zitten. Iemand die maar dan ook echt alles weet te vertellen als het gaat om de nieuwste tech, gadgets en nieuws. We maken natuurlijk maar een klein grapje, we hebben niemand minder dan Skate the Great uitgenodigd om samen met Koos deze editie van Techkings te maken. Ook deze week hebben we weer volop nieuws uit de tech industrie bij elkaar geraapt, om jullie weer op de hoogte te brengen van wat er allemaal gebeurd is. Zoals nieuws over PlayStation en Samsung.

PlayStation nieuws

Deze week zijn er geruchten rond gegaan dat PlayStation met een touchscreen komt voor de Dualshock controller. In het middelste gedeelte van de controller, waar nu nog steeds de touchpad zit wilt PlayStation dus een kleine touchscreen scherm plaatsen. Dit zou bijvoorbeeld handig zijn om informatie over de game op te displayen zoals, een kompas, je healthbar of de richting waar je op moet. Of dit voor de huidige generatie of juist de PlayStation 5 zou moeten zijn is nog niet bekend. Ook zullen de mensen die in Chicago wonen, een 9% extra toeslag moeten betalen voor het gebruiken van de PlayStation Plus service van Sony.

Samsung’s flip phone

Samsung heeft recentelijk eindelijk laten weten dat de geruchten rondom een ‘foldable’ telefoon toch waar zijn. Zo toonde zij laatst een ruwe protype van hun flip phone. Het is dus letterlijk een telefoon die je kunt uitvouwen tot een tablet. We zullen nog even moeten wachten tot de daadwerkelijke naam bekend gaat worden. Tot zo ver hebben we de namen Samsung Galaxy S10, de Infinity Flex of gewoon simpel weg Samsung “F” voorbij horen komen. Wat de verdere specificaties gaan worden van dit toestel is nog niet helemaal bekend. Wat vinden jullie ervan dat Samsung deze richting op gaat? Zou jij hem halen voor een zachte prijs van €1700? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch