Menu Premium
Loading...

Techkings over PlayerUnknown’s Battlegrounds en de OnePlus 5T

06/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Techkings is terug! De inmiddels bekende gezichten van Kevin en Koos stralen in dit item. De heren zijn de studio ingedoken om jullie op de hoogte te stellen van het laatste technieuws. Het duo opent met nieuws over¬†Playerunknown’s Battlegrounds voor de XBOX One. Een tijdje geleden werd bekend dat de succesvolle pc-game in december naar de XBOX One komt. Vreugde alom voor Microsoft-fanboys, maar nu is er iets negatiever nieuws naar buiten gekomen. Hoofdontwikkelaar Brendan Green gaf in eerste instantie te kennen dat de game de 60 frames per seconde zou aantikken op de XBOX One, maar nu lijkt die belofte loos. Kevin is hier als hardcore pc-gamer niet over te spreken. Ben je benieuwd wat de heren nog meer bespreken? Check nu deze Techkings over PlayerUnknown’s Battlegrounds en de OnePlus 5T!

Koos en Kevin gecharmeerd van de OnePlus 5T Star Wars edition

Nadat de heren klaar zijn met gal spuwen over de fps-kwestie van PlayerUnknown’s Battlegrounds, schakelen ze door naar nieuws omtrent de OnePlus 5T. De nieuwe smartphone kwam een dikke week geleden uit. Op de redactie hebben enkelen toegeslagen en de OnePlus 5T aangeschaft. Wellicht hebben ze iets te snel de portemonnee getrokken, aangezien er nu een speciale uitvoering van de OnePlus 5T zit aan te komen. Deze gaat volledig gehuld in Star Wars-thema. Koos komt als Apple-liefhebber in dubio. De OnePlus 5T draait immers trouw Android. Ook Kevin is een iPhone-bezitter, maar kan zijn enthousiasme over deze telefoon moeilijk onderdrukken.

Hiernaast gaan Kevin en Koos in op de Macbook inlog bug die velen Apple-gebruikers hebben getergd afgelopen week. Door de bug was het voor even mogelijk via een gastaccount toegang te krijgen tot de admin-functie. Koos en Kevin buigen zich over deze kwestie in Techkings over PlayerUnknown’s Battlegrounds en de OnePlus 5T! Laat je ook vooral horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch