Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Techkings over PlayerUnknown’s Battlegrounds en de OnePlus 5T

Kevin van Wonderen Blammo Gamekings
Google Plus Kevin van Wonderen
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
06/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Techkings is terug! De inmiddels bekende gezichten van Kevin en Koos stralen in dit item. De heren zijn de studio ingedoken om jullie op de hoogte te stellen van het laatste technieuws. Het duo opent met nieuws over Playerunknown’s Battlegrounds voor de XBOX One. Een tijdje geleden werd bekend dat de succesvolle pc-game in december naar de XBOX One komt. Vreugde alom voor Microsoft-fanboys, maar nu is er iets negatiever nieuws naar buiten gekomen. Hoofdontwikkelaar Brendan Green gaf in eerste instantie te kennen dat de game de 60 frames per seconde zou aantikken op de XBOX One, maar nu lijkt die belofte loos. Kevin is hier als hardcore pc-gamer niet over te spreken. Ben je benieuwd wat de heren nog meer bespreken? Check nu deze Techkings over PlayerUnknown’s Battlegrounds en de OnePlus 5T!

Koos en Kevin gecharmeerd van de OnePlus 5T Star Wars edition

Nadat de heren klaar zijn met gal spuwen over de fps-kwestie van PlayerUnknown’s Battlegrounds, schakelen ze door naar nieuws omtrent de OnePlus 5T. De nieuwe smartphone kwam een dikke week geleden uit. Op de redactie hebben enkelen toegeslagen en de OnePlus 5T aangeschaft. Wellicht hebben ze iets te snel de portemonnee getrokken, aangezien er nu een speciale uitvoering van de OnePlus 5T zit aan te komen. Deze gaat volledig gehuld in Star Wars-thema. Koos komt als Apple-liefhebber in dubio. De OnePlus 5T draait immers trouw Android. Ook Kevin is een iPhone-bezitter, maar kan zijn enthousiasme over deze telefoon moeilijk onderdrukken.

Hiernaast gaan Kevin en Koos in op de Macbook inlog bug die velen Apple-gebruikers hebben getergd afgelopen week. Door de bug was het voor even mogelijk via een gastaccount toegang te krijgen tot de admin-functie. Koos en Kevin buigen zich over deze kwestie in Techkings over PlayerUnknown’s Battlegrounds en de OnePlus 5T! Laat je ook vooral horen in de comments!

Loading...
 • Rudy

  Pubg draait ook zeer slecht op de pc. Optimalisatie is zeer slecht (hij draait redelijk goed op mijn 1080ti op 1440p). Ze zouden een optie aan moeten bieden voor 1080p op 60fps op de xb1x.

  • Coffee

   Dat komt omdat we een oude versie spelen, na de release op 20 december zal je zien dat veel problemen van de PC versie zijn verholpen

 • Ramon Zwiggelaar

  Apple is niet meer zo perfectionistisch nu Steve Jobs er niet meer is

 • Bridgeman

  17 foto’s van Melania die Donald Trump geheim gehouden heeft? Damn!

 • SperzieBone

  fijn jongens , de laatste tijd zoveel techkings ! ! !

 • Nexxje
 • Optimuspecs

  Er is nooit beloofd dat PUBG op de Xbox one X, op 60 fps zou draaien.
  Een pubg dev heeft wel recentelijk gezegd dat het wel zo zou zijn, maar heeft de volgende dag zijn uitspraak ingetrokken.

  De game is in ontwikkeling nog en het zou me niet verbazen dat de game in de toekomst op 60 fps gaat draaien. De ontwikkelaars hebben vaker tussen neus en lippen gezegd, dat ze proberen v hoger gaan dan 30 en meer richting de 60.
  We gaan het zien.

  Apple is allang geen innoverend bedrijf. Althans niet in de smartphone / mobile business. Genoeg mensen rondlopen die dat nog denken,maar het tegendeel is waar.

  • BassieB

   30fps want parity, want mid gen console refresh is kut. Ze moeten altijd rekening houden met de langzaamste hardware van de generatie :/

   • Optimuspecs

    Het is vooral het gedraai van de devs waardoor ik door ga denken dat ze een “creatieve” manier zullen zoeken om om te gaan met parity in de toekomst .

    Vooralsnog ga ik zeker niet ervan uit dat het neer dan 30fps zal draaien en nog erger slaap er geen nacht korter om, maar dat gedraai van de devs over de fps, is op zijn minst fishy.

    • BassieB

     Dude het gaat echt niet meer dan 30fps, dat kan je niet maken in pvp…….30fps consoles vs 60fps consoles……….winnen de 60fps console ALTIJD.

     Je zou aparte servers kunnen opzetten, maarja dan split je de community en dat is ook niet ideaal.
     Ik heb nog niets positiefs kunnen vinden aan de introductie van de OneX en de pro.

     • Optimuspecs

      En ik geloof je op je blauwe ogen. Bijvoorbeeld aparte servers en verschillende modi, zou een creatieve oplossing zijn. Ga ik daarvan uit? Nee.

      Ik probeer even een logische verklaring te vinden voor de flip flopping van de devs.

      In alle gevallen is Pubg niet mijn type game, dus ik heb totaal geen verwachtingen. 😉

      Niks positiefs kunnen vinden voor de pro en de 1X? Nou ja, zeg. Moet toch iets positiefs te vinden zijn?

     • BassieB

      Totaal mijn type game, speel bijna geen SP. Enkel MP. Al speel ik nooit shooters op console, want ben motorisch gestoord in dat geval…..
      Wel fighters en racers MP op console.

      Ik kan echt niets goeds bedenken voor de gamer aan de pro/1x. We zitten nu NOG langer op deze matige gen dankzij de refresh -.-
      Je hoort enkel van matige performance patches…… zo nutteloos. Had liever gezien dat we een compleet nieuwe gen in gingen (met een jaartje hooguit 2).

     • IkDraagRibBroeken

      der komt geen nieuwe generatie!

     • BassieB

      Lol n jij hebt ook echt nooit gelijk of wel dombo xD

     • IkDraagRibBroeken

      Jou PC droom blijft je steeds meer je eigen beperkingen opleggen omdat je zelf niet durft verder te kijken ??? jij bent triester en triester aan het worden !

     • BassieB

      Je bent echt een moeilijk dom, trieste vent. Eng hoor zo dom zijn.

     • IkDraagRibBroeken

      Echt, dat je denkt dat iedereen op 60FPS games speelt op de PC ????????????????????????????????????????????????? dat probleem ligt veel hoger op de PC dan op console sukkeltje,Je blijft je zelf voor lul zetten.

     • BassieB

      Neen dat denk jij blijkbaar ik heb dat nooit gezegd, zo dom ben je dus. Trieste vent.

     • IkDraagRibBroeken

      Dit antwoordd had ik daarom al verwacht enorme sukkel!
      ????????????????????????????????????????
      Enorme sukkel dat jij hier bent!dat heb je wel gezegt maar niet tegen mijn!

     • BassieB

      Quote dan….retard…….
      Claims zonder quote, je staat compleet voor lul.

     • IkDraagRibBroeken

      Woow jij bent echt een sukkel niet normaal ????????????????????????????????????????????????
      Juist bassieB je geheugen laat je in de steek, woow jij bent echt de weg kwijt ??????????????????????????????????????????
      Triest hoor bassieB

     • BassieB

      Geen quote? Zwakjes, jij bent af. Doei.

     • IkDraagRibBroeken

      Nee, nerd ???????????????????????????????????????????????

      Je bent zelf af ????????????????????????????????????????????????????????triest dat jij je geheugen kwijt bent en dat jou geheugen niet meer normaal functioneer, woow ????????????????????????????????????????????????????

     • BassieB

      Jij denkt dus dat de huidige consoles over 10 jaar nog de nieuwste games draaien……want geen gens meer. Echt moeilijk dom, trieste vent wow…….

     • IkDraagRibBroeken

      Ben je nu zo dom? Jaaaah bassieb is zo dom, der komen alleen nog maar updates van consoles.

      en als er een nieuwe generatie aan komt moet het x86 zijn nerd, dan ondersteunt het zelfde platform.

     • BassieB

      Ok……niet wat ik zei of vroeg. Begrijp je dan echt niets?

     • IkDraagRibBroeken

      Der komen alleen maar hardware updates sukkel…

      en als er een nieuw soort architectuur komt moet het x86 ondersteunen en dan blijft het zelfde generatie sukkel’

      Zet je nog meer voor lul ??????????????????????????????????????????

     • BassieB

      ……… x86 zelfde generatie, lol kijk deze guy hij heef het zelf niet eens door!!!!!!! Lol! Jij bent af.

     • IkDraagRibBroeken

      Der gaan verschillende consoles op de markt komen binnen 4 jaar een streaming console die werkt op x86 of de opvolger x86.

      want x86 platform is stervend omdat intel moeite heeft om op een kleinere oppervlakte meer transistors re plaatsen waar door het zich minder sneller kan ontwikkelen als apple… zolang het x86 blijft onder steunen is er geen nieuwe generatie…

      Jij bent zo dom, echt heel erg dom bassieB

     • BassieB

      architectuur? Yikes……x86 architectuur?

     • BassieB

      “x86 zijn nerd, dan ondersteunt het zelfde platform”

      LMAO!

     • IkDraagRibBroeken

      Jij bent echt zooooooooooo dom! Het platform x86 of wel de x86 instructieset is het het meest uiteenlopende en uitgebreidste processor,dan welke processor dan ook! Zelfs apple kan er niet tegen op!
      Der moet nog heel erg veel gebeuren wil het intel inhalen!

      Nogmaals sodtware is koning niet de hardware!

      Enorm dom ben je wel????????????????????????????????????????????????????

     • BassieB

      “het het meest uiteenlopende en uitgebreidste processor,dan welke processor dan ook! Zelfs apple kan er niet tegen op!”

      Zie je het echt zelf dan niet? Al die domheid in één zin, alsof je het er om doet.

     • IkDraagRibBroeken

      haha soms moet ik nog wel is hard lache om jou! wat is dit nu weer, jij bent zeker weer dat heilig boontje dat iedereen op de PC 60FPS speelt, daar zitten ook gamers tussen die niet eens is weten op wat voor FPS ze gamen, laat staan de ze weten hoe ze 60FPS kunnen locken en daarbij blijf maar dromen dat jij denkt dat elke PC gamer een 60FPS haalt, echt niet… de meeste gamers weten niets eens is hoe ze een overlay moet gebruiken in een game om te zien wat je FPS is.

      dat zelfde geld ook voor de PC om aparte service op te zetten voor 60 en 30 FPS, en hoe ga je controleren etc etc dat is gewoon niet te doen… ik heb dat nog gezegd tegen jou en jij jat van informatie!omdat ik dat laatst tegen je zei.
      jij hebt het hier nog nooit over gehad over aparte servers op te zetten, dat heb je van mijn…omdat ik het tegen jou zij!

     • BassieB

      Sinpele ziel ben je toch, triest hoor.

     • IkDraagRibBroeken

      Jij hebt geheugen verlies! en dat is nog triester,dan blijkt dat jij nog minder toerekekeningsvatbaar bent dan jij je zelf voor kan houden met inhoudloze informatie waar niemand iets aan heeft…het trieste is dat je het zelf niet eens is door hebt
      ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? jij bent echt een simpele ziel! Zet je eigen nog meer voor lul!

  • Steez977

   Het was wel een mooie stunt geweest die 60fps

   • Optimuspecs

    Nou zo mooi vind ik het niet. Ik denk eerder dat het de devs, maar vooral Microsoft slechte publiciteit oplevert.

 • Ballsucnoodle

  what the heck zijn die aids clickbait artikelen beneden de comments? hoort dat daar?

  • Super kut inderdaad, ff kijken hoe we dat weg kunnen krijgen!

 • Matthew Van Diggele

  zelfs bij techkings plugt koos nog ff dat hij op day one gaat. heerlijke vent.

 • maarten

  Kevin “zuk soort dingen” van Wonderen

  • Spud82

   En Koos “ik wou net zeggen” Mooten 🙂

 • Nipponsei

  Is die OP5T Star Wars editie ook in NL verkrijgbaar?

  • Ranesh Vai

   Het merk verkoopt hoofdzakelijk via de OnePlus webshop, dus ja, die kun je gewoon bestellen.

 • Kane888

  Nissan had in 2016 al een promotie stunt met een star wars themed auto…

  https://www.youtube.com/watch?v=18BqKMkoLcU

 • Chrosser

  Check de korte filmpjes van Boston Dynamics eens online. Een robot hond en een robot die een soort parcours doet. Das ook vet!

 • Coffee

  De nieuwe map draait als een gekke. Oude map draaide maar tussen de 40 en 70 FPS met mijn PC en de nieuwe map tussen de 100 en 120 FPS. Komt dus wel goed denk ik.

  • Coffee

   Komt er ook een review over de official release game van 20 december?

 • aLPHa_NRG

  Skynet is er al. Het bestaat al onder een andere naam van een of andere terroristische groepering.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord