Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Techkings over OnePlus en Netneutraliteit

18/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor Techkings! Kevin is terug op de redactie na een goede twee weken in Curacao te hebben gebivakkeerd. Echt bruin is ‘ie niet, maar gelukkig heet hij wel even kunnen bijkomen van de drukke laatste maanden van 2017. Samen met Koos voorziet hij jullie in deze Techkings van de laatste tech-nieuwtjes. De heren openen deze eerste Techkings van 2018 met nieuws over OnePlus. De populaire toestellen van de fabrikant, die vooral een goede prijs/kwaliteit-verhouding bieden, gaan als zoete broodjes over de toonbank. OnePlus plukt hier de vruchten van. Het heeft de omzet verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Koos en Kevin zijn beiden nog altijd blij met hun iPhone, maar erkennen niettemin de kracht van de OnePlus 5(T). Check nu deze Techkings over OnePlus en Netneutraliteit!

Democraten in Amerika lonken naar Netneutraliteit

Na het nieuws over Oneplus schakelen Kevin en Koos door naar Nintendo. Het Japanse bedrijf staat er met hun consoles en handhelds niet bepaald om bekend in technisch opzicht vooruitstrevend te zijn. Overigens hoeft dat ook niet, zo laten de goede verkoopcijfers van de Nintendo Switch zien. Sony en Microsoft zijn inmiddels op de 4K-bandwagon gesprongen met hun XBOX One X en PS4 Pro.

Nintendo gelooft (nog) niet in 4K en VR. Het bedrijf is van mening dat de markt nog altijd te klein is. Kevin is een groot Nintendo-liefhebber en is ook ontzettend blij met zijn Nintendo Switch. Nadat de heren hun mening over de zienswijze van het Japanse bedrijf hebben laten horen, schakelen ze over naar interessant nieuws over Netneutraliteit in de Verenigde Staten. Het getouwtrek over dit onderwerp is nog lang niet ten einde. Democraten in de Senaat staan op het punt Netneutraliteit in de VS terug te brengen.

Wat is jullie mening over Netneutraliteit? Zien jullie voordelen, naast de velen nadelen? Laat je horen in de comments onder deze Techkings over OnePlus en Netneutraliteit!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch