Menu Premium
Loading...

Techkings over nieuwe Apple producten, Videogames in China en Elon Musk

08/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Techkings, de show waar het allemaal over technische snufjes gaat. Ook deze week is er zoals gewoonlijk weer tijd voor een speciale Techkings, namelijk met Steven. Vorige week hadden we niemand minder dan Emiel Kampen aan tafel en nu hebben we Steven Saunders aan tafel geschoven samen met onze Techkings host Koos. Benieuwd wat er nou allemaal precies allemaal wordt verteld? Dan moet je zeker op de video klikken. Pak dus maar alvast je USB-C kabel erbij en je magnetische tablet toetsenbord van €180 want het is weer eens tijd voor fucking Techkings.

Jonge gamers in China

Of je het nou zielig vindt of niet, het gaat gebeuren. Volgend jaar gaat er namelijk in China iets bijzonders plaatsvinden. Iedereen jonger dan 18 moet zich dan legitimeren om games te spelen van Tencent, dat onder andere PlayerUnknown’s Battlegrounds, Crossfire en nog veel meer uitbrengt. De games van Tencent worden in grote getalen gespeeld in China. Tencent gaat dus gebruik maken van politie-data om de speeltijd van jonge kinderen te beperken. Zo heb je tijdframes van 1 uur per dag oplopend tot een waanzinnige 2 uur. Er wordt niet alleen een tijdbeperking ingesteld maar ook een tijdframe. Zo kan je bijvoorbeeld niet later dan 21:00 spelen. De nieuwe regels zijn van toepassing omdat gameverslaving in China groot is en veel kinderen bijziend worden. Is dit rechtvaardig? Zou dit werken in Nederland? Laat het ons weten in de reacties.

Crossplay, gaat het gebeuren?

Wie droomt niet van een toekomst waar je maar één game hoeft te kopen voor alle consoles en zelfs je pc, en natuurlijk kan spelen wanneer je maar wil. Sony begint in ieder geval langzaam maar zeker uit zijn schild te kruipen. Zo is er een kans dat er crossplay komt voor Overwatch. Blizzard is namelijk in onderhandeling met Sony en Microsoft om crossplay toe te voegen. Gaat het nou eindelijk gebeuren? Het zijn babystapjes maar we komen er wel. Wat is jouw mening, is crossplay de toekomst? of is streaming de toekomst? Laat het ons weten in de reacties.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch