Menu Premium
Loading...

Techkings over Jony Ive en de Nvidia Titan V

13/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Techkings is terug! Koos en Kevin zitten klaar voor een nieuwe editie van de wekelijkse tech-rubriek op Gamekings.tv! Afgelopen week was er veel te doen rondom Apple. Zo is naar buiten gekomen dat Jony Ive zijn leidinggevende positie binnen de designafdeling van Apple, in ere is hersteld. Momenteel wordt de tak voor het design van hardware en software nog geleid door respectievelijk Alan Dye en Richard Howarth, terwijl Ive zich bezighield met het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor, dat sinds april definitief af is. Nu dit afgerond is, concentreert Ive zich weer op het productniveau. Ben je benieuwd welk nieuws Koos en Kevin nog meer bespreken? Check nu Techkings over Jony Ive en de Nvidia Titan V!

Jony Ive back in business

Jony Ive is dus terug en hij mag direct aan de bak. Er doet immers een hardnekkig gerucht de ronde over de iPhone. De theorie is dat Apple met iOS 10.2.1 het issue van de falende accu’s heeft aangepakt door de software de staat van de accu te laten bepalen en daar de maximale kloksnelheid van de processor op aan te passen. Op deze manier zou het vervangen van je accu, je oude iPhone een stuk sneller kunnen maken. Hiernaast buigen de Gamekings zich over het nieuws dat Apple de  Shazam heeft gekocht. De heren speculeren over de redenen van Apple deze transactie aan te gaan. Het zou bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat Apple de functionaliteit van de app standaard wil inbouwen in iOS.

Naast dit gebral over Apple buigen Kevin en Koos zich over de aankondiging van de Nvidia Titan V. Nvidia spreekt van ‘The most powerful PC GPU ever created.’ Benieuwd naar het astronomische aantal teraflops? Check nu Techkings over Jony Ive en de Nvidia Titan V!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch