Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Techkings over Jony Ive en de Nvidia Titan V

Kevin van Wonderen Blammo Gamekings
Google Plus Kevin van Wonderen
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
13/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Techkings is terug! Koos en Kevin zitten klaar voor een nieuwe editie van de wekelijkse tech-rubriek op Gamekings.tv! Afgelopen week was er veel te doen rondom Apple. Zo is naar buiten gekomen dat Jony Ive zijn leidinggevende positie binnen de designafdeling van Apple, in ere is hersteld. Momenteel wordt de tak voor het design van hardware en software nog geleid door respectievelijk Alan Dye en Richard Howarth, terwijl Ive zich bezighield met het ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor, dat sinds april definitief af is. Nu dit afgerond is, concentreert Ive zich weer op het productniveau. Ben je benieuwd welk nieuws Koos en Kevin nog meer bespreken? Check nu Techkings over Jony Ive en de Nvidia Titan V!

Jony Ive back in business

Jony Ive is dus terug en hij mag direct aan de bak. Er doet immers een hardnekkig gerucht de ronde over de iPhone. De theorie is dat Apple met iOS 10.2.1 het issue van de falende accu’s heeft aangepakt door de software de staat van de accu te laten bepalen en daar de maximale kloksnelheid van de processor op aan te passen. Op deze manier zou het vervangen van je accu, je oude iPhone een stuk sneller kunnen maken. Hiernaast buigen de Gamekings zich over het nieuws dat Apple de  Shazam heeft gekocht. De heren speculeren over de redenen van Apple deze transactie aan te gaan. Het zou bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat Apple de functionaliteit van de app standaard wil inbouwen in iOS.

Naast dit gebral over Apple buigen Kevin en Koos zich over de aankondiging van de Nvidia Titan V. Nvidia spreekt van ‘The most powerful PC GPU ever created.’ Benieuwd naar het astronomische aantal teraflops? Check nu Techkings over Jony Ive en de Nvidia Titan V!

Loading...
 • Haxanlord

  Siri startte Shazam op toen jij het zei Kevin

  • ZurePruim

   Lol! Same here.

   • Kevin van Wonderen

    Hahaha mission accomplished 😀

 • PuzInBootz

  Titan V is inderdaad alleen interessant voor crypto-mining 🙂

  • Tijl Van de Velde

   Nvidia brengt dit puur uit omdat het kan. Je moet alleen gek zijn om er die prijs voor te betalen.

  • Reill

   Hopelijk dat dat de prijzen van de normale kaarten een beetje normaliseert…

 • Hetwordtweerzomer

  Denk niet dat iedereen zelf z’n pc kan bouwen. Er komt nog wel ietsje meer bij kijken hoe je de onderdelen alleen maar in elkaar klikt. Kies je 1 stripje ram geheugen van bijvoorbeeld 16GB of kies je er 4 van 4GB. In welke poort sluit je je ssd op aan. Wat als de pc niet opstart wat heel goed kan waar begin je dan? Bios updaten durf ik ook niet iedereen aan te raden maar is soms noodzakelijk bij het bouwen van een nieuwe pc.

  • Je bent wel een knappe jongen

   • Tijl Van de Velde

    Kom je goed overeen met je tweelingbroer Koos?

  • IkDraagRibBroeken

   Der zijn handleidingen van de producten, ik heb zelf ook wel eens een pc gebouwd, een handleiding van de moederbord, Geheugen, etc etc.

  • Tijl Van de Velde

   Een bios flash uitvoeren is tegenwoordig voor baby’s. Vroeger was dat anders maar tegenwoordig heb je zoveel mogelijkheden dat de kans quasi nihil is dat er iets fout kan lopen.

   • OsirisNLD

    Was wel even zweten de eerste keer dat ik ooit een bios update deed vroeger, toen het nog riskant was. Tegenwoordig stelt het inderdaad niks meer voor.

  • Kane888

   Als je een meubelstuk van de IKEA zelfstandig in elkaar kan zetten dan kan je ook zelf een PC bouwen. Het is letterlijk klikken, schroeven en insteken.

   • IkDraagRibBroeken

    Pc is gemakkelijker!

   • Flap Drol

    Idd, maar om het item minder saai te maken stel ik voor de assemblage aan JJ over te laten.

    • Kane888

     Geen bezwaar!

  • IkDraagRibBroeken

   ik zou voor nu een:
   GTX 1060-6gb, maar als geld niks interesseert dan een GTX1070-6GB
   een 4K scherm kopen,

   dit zou ik als basis nemen de komende 2-3 jaar zit je hier wel goed mee met 1080P gamen… daarnaast kan de 4K monitor terug scalen naar 1080p om te gamen.
   quad-HD wordt wel over 1-1.5 jaar standaard denk ik zo en die jaren daar op gaan volgen komt 4K, maar voor 4K zou ik wachten voor volta en lekker gamen op 1080p, de quad-HD resolutie voor te gamen overslaan en wachten op volta…

 • shlong csgo

  Leuk idee om een PC te bouwen met techkings!

 • Steven

  Weer leuk itempie techkings. Ik kijk uit naar het pc bouw item!

 • leon

  “design is not just hoe het eruit ziet”

  Kevin -2017-

 • JelleDamen
  • Zrmi

   Mis wel een beetje Premium en Bazen 😛

  • Mark

   Je vergeet “LETTERLIJK”! Die kan je gegarandeerd bij ieder item afstrepen.
   Ze steken elkaar ook aan; iedere Gameking maakt hier onnodig of zelfs onjuist gebruik van.
   Niet belangrijk verder, maar het valt wel op.

  • Mark Bischoff

   Neem maar eens een shotje bij elke “of wat dan ook”. Voor het item is afgelopen ben je goed aangeschoten :p

 • Erik

  Maak een PC in kerstsfeer! rode en groene lichtjes overal!

  • Tijl Van de Velde

   Jij gaat vanavond ook naar Star Wars: The Last Jedi, dat kan niet anders.

   🙂

  • IkDraagRibBroeken

   wat is er toch met de gamekings community gebeurd? ik snap dat er hier en daar wel wat mag gebeuren aan de kerst sfeer, maar kom op! het moet geen gay festival worden…

 • Uther Pendragon

  Maak inderdaad die game pc bouwen special. Ik ben al een tijd bezig om na te denken wat ik in een pc moet laten stoppen. Ik kan dit niet zelf, dus zou het moeten gaan samenstellen op een website, maar lijkt me heel tof om te zien hoe jullie stap voor stap een pc bouwen.

  • Tijl Van de Velde

   Je kan het in ieder geval proberen, hetzij via Gamekings, hetzij via https://nl.hardware.info/reviews/7679/bouw-je-eigen-pc-stap-voor-stap-zelf-een-pc-in-elkaar-zetten

  • Ranesh Vai

   Ding is alleen dat dit soort dingen al door anderen gedaan zijn, en beter dan Gamekings ooit zou kunnen doen, met detailshots en mensen die meer ervaring hebben met het bouwen van PC’s. Het is het overnieuw doen van informatieve content, waarmee het eigenlijk geen meerwaarde heeft.

   Ik zou zeggen, laat het dan doen door iemand als JJ onder begeleiding van iemand die het al eens gedaan heeft, zodat er een stukje entertainment bij komt. Eigenlijk is het ook wel informatief om iemand zonder ervaring eens bezig te zien en te ontdekken waar voor hen de lastige punten liggen.

   Afgezien van het aansluiten van de case-aansluitingen kan ik momenteel iig niets bedenken.

 • Xavier Roemer

  Helft van het item gaat over Apple, waarbij het verhaal over Ive wel relevant is, maar te uitgebreid gebracht wordt (hij gaat zich weer richten op het design van producten en speculeren dat hij de afgelopen tijd waarschijnlijk een wellicht een overzienende functie had, maar dat anderen het grondwerk daadwerkelijk deden, done. Misschien met wat feitenonderzoek over of hij nu wel of niet betrokken was bij productdesign de afgelopen tijd en in welke hoedanigheid). Dat verhaal over de appstore is leuk voor mensen die een iPhone gebruiken, maar te specifiek m.i. voor een item als dit en niet bepaald boeiend. Shazam overname was overigens wel relevant en de speculatie redelijk interessant. Al mis ik wel wat uitspraken over hoe goed het precies is, wat de alternatieven zijn, mocht Apple het inderdaad uit de playstore trekken, etc. etc.

  Wat jullie gemist hebben m.i.:
  – De ontmoediging door de consumentenbond om de S7 nog te kopen (en de reactie van Samsung hierop tegen media die hierover berichtten waarbij het opmerkelijk is dat de consumentenbond een bepaalde toon aannam die niet echt gepast lijkt, evenals dat ze bij Samsung niet om een reactie gevraagd hebben.
  – Toepassing dubbele front-camera’s door Samsung
  – Facebook die met ar-functies bezig is voor Messenger
  – Dat er naar uitspraak van Synaptics toch echt snel een toestel aangekondigd gaat worden met een vingerafdruklezer onder het scherm
  – Overnameperikelen rondom Gemalto
  – PIP in WhatsApp
  – Intenties rondom het organiseren van een overkoepelend laadnetwerk in de Benelux
  – Als jullie het toch over Amazon hebben, what about het beschikbaar komen van hun Music Unlimited dienst in Nederland en België? Jullie zeggen dat de Alexa-speaker nog niet werkt met hun diensten, maar hun diensten komen nu pas beschikbaar in Nederland, inclusief de winkel, waarvoor de stappen steeds verder gezet worden. Buiten de boeken, is het Duitse Amazon voor een groot deel beschikbaar in het Nederlands en kun je daar ook al met ideal betalen.
  – Uitspraak Boeing over het zetten van een man op Mars vs wanneer SpaceX dit zal doen
  – Geruchten over Samsung en het kleiner willen maken van de S9
  – PowerColors aankondinging van een nieuwe behuizing voor een externe videokaart, iets waar we op Gamekings amper wat over gehoord hebben en dus een mooie aanleiding was om er wat over te zeggen
  – Verwarring rondom de RX560 en het aantal compute units.

  Ik noem zomaar een paar dingen.

  • Kijkeenolifant

   Drop die shit in Discord de volgende keer.

   • Ranesh Vai

    Ik heb het zelf ook eens gedaan samen met wat anderen, maar toen werd er vooraf wel aangegeven dat men bezig was met de redactie voor techkings. Als Kevin en of Koos dit wederom wil doen, dan krijgen ze die input vast wel weer.

    • Maar techkings is en blijft wel een reflectie van onderwerpen waar Kevin en ik ons interesseren en niet de lijn die Vasco heeft aangehouden. Dat hebben we ook direct op het begin aangegeven, we doen het op onze manier anders komt het onnatuurlijk en nep over. Input wordt altijd gewaardeerd maar we kijken altijd wel of we daar iets zinnigs aan toe kunnen voegen.

     • Ranesh Vai

      Dit is ook precies wat er twee of drie weken geleden gedaan is. Kevin gaf aan dat hij bezig was met de redactie van Techkings, en zocht input, waarom verschillende mensen deze gaven. Hier is vervolgens een selectie uit gemaakt.

      Of vind je van de zaken die Xavier genoemd heeft echt helemaal niets interessant om in een Kevin&Koos-techkings te verwerken?

  • IkDraagRibBroeken

   ik heb liever dat ze over:

   Tesla,NASA,de sleepwet,privacy,facebook Russische inmenging op brexit en de Americanse verkiezingen,Internet-Oplichting, de AIVD Inlichtingenwerk en opsporing(de tech-kant),AftapWet in Nederland,

   dit soorten dingen vind ik eigenlijk leuker dat ze dit eens gaan behandelen !

 • Reill

  Waarom niet gewoon een Roku, Kevin? Ik hoor juist dat de Fire TV stick heel erg tegenvalt.
  Lijkt mij dat dat de perfecte oplossing voor jou is.

 • Aleksandar Beumer

  Sorry als dit als klagen overkomt. Maar laat elkaar a.u.b uitspreken en bespreek wie de intro doet. Heb nu 2 items gezien met jullie beide erin. De 1 waarbij jij Koos je thee of iets wou drinken bij intro en nu ook bij deze item waarbij Kevin bij beide denkt oke ik doe de intro wel en op het moment dat hij het wilt doen ga jij hem dan toch steeds weer overrulen. Je neemt het steeds weer over alsof je toch liever zelf de intro of item wilt starten. Zelf niet in de gaten??

  Ook merk ik dat Kevin ook zijn moment wilt pakken en dan maar over je heen praat. Het is beetje vervelend aan het worden. Verder vind ik jullie het goed doen. Alleen bespreek wie wat wanneer bespreekt en gun elkaar breathing room zonder elkaar tijdens de zinnen te onderbreken.

  • Steez977

   Ja , hou de discussies misschien wat meer voor premium items. Just my opinion of course.

   • Aleksandar Beumer

    Hoe bedoel je??

    • Steez977

     Dat het welles-nietes tussen de hosts er (voor mij) een beetje de vaart uithaalt.

     • Aleksandar Beumer

      Oh zo, ja true! Ik begreep hem even niet omdat je zei bewaar voor premium items terwijl.dit een premium item was. :p

 • Leslie Dronkers

  Goud lelijk koos? A naar je donald ipad gekeken? Being yuuge n all?

  • Ja de kleur is ook spuuglelijk, maar ik kreeg hem voor een prijs die ik niet kon weigeren. Ik heb liever space gray!

 • Steez977

  Mijn Amazon Echo integreert mooi met mijn Neato en Hive verlichting / thermostaat. Verder de default music player via spotiy en TuneIn.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord