Menu Premium
Loading...

Techkings over Jetpacks en Kernfusie

02/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwtjes over Tech zijn mager de afgelopen weken en daarom heeft Vasco een aantal thema´s samengesteld die in eerdere Techkings afleveringen voorbij zijn gekomen. Grafeen, 3D printers en ontdekkingen op het gebied van oneindige energie. Je ziet het in deze Techkings over Jetpacks en Kernfusie.

Amsterdam gaat de setting zijn voor een revolutionair concept op het gebied van 3D printing. De eerste 3D geprinte brug staat centraal bij dit concept. De vraag is alleen of de gemeente hiermee in stemt anders zullen we een tijdje moeten wachten. De ontwikkeling van grafeen daarentegen gaat sneller dan ooit en bedrijven zijn al regels aan het vaststellen voor het gebruik van grafeen. Het gebruik van Jetpacks is in films en games niet meer bijzonder maar er is nu een bedrijf dat de eerste commerciële jetpack wil lanceren. Vliegen we over een aantal jaar allemaal met zo’n ding over straat?

Een wat oudere aankondiging maar een interessant slotstuk is kernfusie. De eerste machines om dat mogelijk te maken zijn in ontwikkeling en kunnen de wereld zoals wij die nu kennen compleet veranderen. Wat is er allemaal mogelijk door middel van kernfusie? Je hoort het van Vasco en Steven.

Heb jij nog vragen over tech? Je kunt ze altijd sturen naar techkings@gamekings.tv.

Techkings over Jetpacks en Kernfusie

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch