Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Techkings over Hardware en Software op de CES 2018

11/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor het tweede deel van het Techkings-tweeluik over de CES 2018. In het eerste deel hebben Steven en Koos de gaming-gerelateerde producten onder de loep genomen. Hier kwam onder meer een 65 inch gaming monitor van Nvidia langs, alsmede een toffe nieuwe techniek genaamd Bezel-Free Kit van ASUS. Als Gamekings zijnde is het niet gek dat onze aandacht vooral gericht is op gaming. De interesse van Steven en Koos is echter breder. In dit item gaan de heren dan ook in op de overige aangekondigde hardware en software op de CES 2018. Benieuwd wat de heren is opgevallen de afgelopen dagen? Check nu Techkings over Hardware en Software op de CES 2018!

Futuristische pracht en praal op de CES 2018

In deze Techkings over de CES 2018 gaan de heren in op de laatste ontwikkelingen wat betreft schermtechnologie. 4K verovert meer en meer terrein, terwijl ook OLED nog altijd van zich doet spreken. In het verleden waren de torenhoge prijzen van volwaardige 4K TV’s voor veel mensen reden om niet tot aankoop over te gaan. De marktwerking maakt echter dat Ultra HD-schermen snel goedkoper worden, waardoor een massale adoptie niet lang meer lijkt uit te blijven. De komst van een 4K-projecter zou wellicht een logische volgende stap zijn. Hiernaast bespreken de heren een serie nieuwe Intel Chips, alsmede een toestroom van krachtige mini-pc’s. Ook laten de horen hun oog vallen op een aantal stijlvolle smartwatches, die in 2018 moeten uitkomen.

Wat is jullie opgevallen tijdens de CES 2018? Wat is jullie mening over de ‘4K OLED’ kwestie? Zijn jullie het eens met de mening van Koos en Steven? Laat je horen in de comments onder deze Techkings over Hardware en Software op de CES 2018!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch