Menu Premium
Loading...

Techkings over Google Project Stream, iPhone XS en Net Neutrality

07/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een Techkings die niet in het teken staat van een persconferentie of één onderwerp. Deze week hebben Kevin en Koos verschillende nieuwtjes te bespreken. Zo is er onder andere nieuws over Google Project Stream, de iPhone XS en Net Neutrallity. Ook geruchten over de nieuwste Microsoft Surface Laptop 2 en Surface Pro 6 komen aan bod in dit item. Maak je riemen vast en hang op de bank, want met een razend tempo kun jij hier de gloednieuwe Techkings vanaf je bank, stoel of zelfs zitzak kijken. Check hier Techkings over Google Project Stream, iPhone XS en Net Neutrality!

Google maakt games streamen op je internet browser een mogelijkheid!

Gamen kun je tegenwoordig bijna overal. Vanuit je kamer, vanuit de woonkamer en ook in het openbaar vervoer. Het is per slot van rekening simpel tijdverdrijf. Een ander ding wat wij vaak gebruiken voor een plezierig tijdverdrijf is Netflix. Het streamen van films en series is zo veel makkelijker dan even naar de bios gaan of wachten totdat alweer een Vriendenloterij reclame voorbij is. Zo maakt het streamen van games het makkelijker dat je meerdere games kan spelen voor één prijs, zonder dat je kasten vol met games hoeft te zetten. Nu is Google bezig met zijn nieuwste project; Project Stream. Hiermee is het mogelijk om games te spelen vanaf je Internet Browser. Maar wat vinden Kevin en Koos daar dan van?

Robots in opkomst

Om af te sluiten met misschien wel het engste nieuwtje van de week, is er een video opgedoken van de nieuwste technologische ontwikkelingen. In de video is er een robot bezig met het bevestigen van een wandplaat.
Je staat hier wel even van te kijken dat een robot al moeiteloos in staat is om dit te kunnen doen. Aan de ene kant zal de technologische ontwikkeling van robotica ons leven een stuk simpeler maken. Een klusje dat bijvoorbeeld met twee mensen moet worden gedaan, kan straks simpel door één machine worden uitgevoerd. Aan de andere kant zijn er ook al aardig wat ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie. Robotica en kunstmatige intelligentie gekoppeld zou volgens sommigen een groot gevaar dreigen te worden voor de mensheid.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch