Menu Premium
Loading...

Techkings over Google I/O en Gliese 832c

02/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM! Een nieuwe Techkings. Deze week is Jelle aangeschoven, want hij heeft net als Vasco Google I/O gekeken. Google I/O is een jaarlijks terugkerend event van Google, waarin ze nieuwe software en hardware tonen en waar Vasco vorige week al naar uitkeek. Dit jaar hebben we veel moois gezien en Vasco heeft met Jelle dan ook heel wat te bespreken in deze extra lange Techkings. In deze Techkings over Google I/O en Gliese 832c bespreken de heren Google Material Design, Android TV, Android-auto’s en nog veel meer, want natuurlijk is Google I/O niet het enige nieuws dat de heren voor je hebben uitgezocht.

Jelle en Vasco trappen af met wat voor hen misschien wel het tofste nieuws was van deze Google I/O, namelijk Google Material Design. Google komt namelijk met een compleet nieuwe interface voor alle Android-producten. Vooral Jelle, die alles weet van design, heeft zijn oordeel wel klaar over deze nieuwe interface. Google komt met nog veel meer: zo hebben ze Android TV aangekondigd en nieuwe functies voor de Chromebook en Chromecast.

Natuurlijk is dit niet alles, want Vasco heeft heel wat nieuwtjes uitgekozen voor deze extra lange Techkings. Google is daarnaast begonnen met het verwijderen van zoekresultaten op basis van klachten van gebruikers. Ze doen dit naar aanleiding van een uitspraak van het Europese Hof van Justitie. Nu is de vraag: is dit wel een positieve ontwikkeling? Dat bespreken de heren. Ook hebben ze het erover of tweedehands eBooks verkocht mogen worden of niet. Het bedrijf Tom Kabinet wordt door de Nederlandse Uitgevers Bond aangeklaagd, nadat ze weigerden te stoppen met de doorverkoop van tweedehands eBooks. Jelle en Vasco zijn benieuwd welke partij het bij het rechte eind heeft.

Daarnaast hoor je in Techkings dat er een nieuwe planeet ontdekt is, die erg veel op de aarde lijkt en ‘maar’ zestien lichtjaren van ons verwijderd is. Genoeg reden dus om deze Techkings te kijken. Ga er even lekker voor zitten en check deze Techkings over Google I/O en Gliese 832c!
Techkings over Google I/O en Gliese 832c

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch