Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Techkings over Gaming op de CES 2018

10/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De CES 2018 is in volle gang! Las Vegas is meermaals toneel van enkele dagen futuristisch spektakel. De CES is immers meer een ware showcase, waar grote bedrijven uit de tech-industrie hun spierballen laten zien, dan een consumentenbeurs á la Firstlook Festival. Bij Gamekings.tv hebben we enkele tech-nerds op de redactie zitten. Twee leden van dit selecte gezelschap zijn de studio ingedoken om in te zoomen op de CES 2018. In dit eerste deel van het tweeluik gaan Koos en Steven in op de gaming-gerelateerde tech op de CES 2018. De heren hebben likkebaardend lekkere hardware gezien, welke in deze Techkings besproken gaat worden. Benieuwd naar dit alles? Check nu deze Techkings over de Gaming op de CES 2018!

Volop Gaming op de CES 2018

Een van de meest interessante aankondigingen op de CES 2018 is misschien wel die van de HTC Vive Pro. De naam doet het misschien al vermoeden. De Vive Pro is een verbeterde versie van de bestaande HTC Vive Vr-bril. Het nieuwste pareltje van HTC is uitgerust met twee OLED-schermpjes, die beiden goed zijn voor een resolutie van 2880×1600. Ook biedt de Vive Pro een geïntegreerde koptelefoon, terwijl tegelijkertijd het gewicht van de VR-headset aanzienlijk geslonken is. Ook buigen de heren zich over de nieuwe 65 inch gaming monitor van Nvidia.

De likkebaardend lekkere Gaming Monitor wordt door het bedrijf in samenwerking met respectievelijk Acer, ASUS en HP gemaakt. De gigantische monitors verschijnen in de al dan niet digitale winkelschappen onder de naam Big Format Displays (BFGD). Met hun 65 inch doen de schermen qua grootte niet onder voor menig 4K televisie, en ook wat specificaties betreft gooit het nieuwe pareltje van Nvidia hoge ogen.

Hiernaast gaan de heren in op de nieuwe Bezel-Free Kit van Asus, alsmede andere sappige, peperdure nieuwe hardware en software. Benieuwd naar dit alles? Check nu deze Techkings over Gaming op de CES 2018 en laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch