Menu Premium
Loading...

Techkings over Drones en Apple

02/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vasco heeft vandaag Boris meegenomen naar de studio om een gloednieuwe Techkings op te nemen. Er is namelijk genoeg te vertellen op tech-gebied, want iedere week gebeuren er de meest waanzinnige, rare en onbegrijpelijkste dingen in tech-land. Vasco zit er natuurlijk met z’n neus boven op, maar ook Boris houdt altijd alles goed in de gaten. Wat de twee mannen jou deze week te vertellen hebben, check je in Techkings over Drones en Apple.

In deze Techkings komen vooral erg veel drones aan bod. Zo wil Facebook drones naar arme landen sturen om ook de mensen, die het wat minder hebben, te voorzien van internet. Boris vraagt zich echter terecht af waarom er geen eten naar deze mensen kan worden gestuurd, maar wel internet. Overigens blijft het niet bij deze drones, want ook in Nederland gaan we aan de slag met drones. Ivo Opstelten, politicus van de VVD en tevens Minister van Veiligheid en Justitie, heeft een plan met het gebruik van drones in gemeentes om mensen die criminele handelingen uitvoeren te kunnen achtervolgen. De man meent hiermee in te hebben gestemd om de veiligheid van de burgers nog beter te kunnen garanderen, maar het is nog maar de vraag of Vasco en Boris het hier wel mee eens zijn. Wat zij vinden van het gehele gebeuren met de drones, hoor je in Techkings over Drones en Apple.

Ook komt de langdurige patentenoorlog tussen Samsung en Apple nog even ter sprake in deze gloednieuwe Techkings. Nu heeft Apple een zaak gewonnen, maar niet alle zaken worden gewonnen door de iPhone-maker. In de patentenoorlog is door de bomen bijna het bos niet meer te zien, maar Vasco heeft hier in ieder geval iets over te melden. Ook kun je in deze Techkings zeer opmerkelijk nieuws verwachten van de oprichter van Mozilla Firefox, want hij blijkt namelijk niet met iedereen het beste beentje voor te hebben. Wat daar precies aan de hand is, vertellen Boris en Vasco je in Techkings over Drones en Apple.

Techkings over Drones en Apple

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch