Menu Premium
Loading...

Techkings over de Steam controller en de Woolly Mammoth

19/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor Techkings van deze week staan Steven en Vasco stil bij verschillende uiteenlopende onderwerpen. Zo hebben de heren het over de geruchten van een nieuwe Android-console van Amazon. Er is namelijk een foto ‘gelekt’ vanuit Amazon waarop de nieuwe controller die bij de console zou horen te zien is. Wat opvalt is dat de controller redelijk groot is en is voorzien van verschillende Android-knoppen. Deze week is er overigens nog een controller getoond, namelijk die van de Steam Machine. Een tijdje geleden verraste Valve ons al met het tonen van hun nieuwe controller die hoort bij de nieuwe Steam Machine. Wat opvallend was aan de controller waren de grote touch-knoppen en weinig normale knoppen. Valve kreeg heftig commentaar over deze opvallende controller. Valve zou echter Valve niet zijn als ze hier niet keurig naar zouden luisteren. Daarom toonde het bedrijf ons deze week de aangepaste Steam controller, welke nog steeds door middel van touch te besturen is, maar nu wel voorzien is van acht traditionele knoppen. Zijn jullie benieuwd naar deze nieuwe controller? Check dan Techkings over de Steam controller en de Woolly Mammoth.

Na het nodige gehaat op de NSA gaan Steven en Vasco door naar de Woolly Mammoth. De trouwe kijker kan zich de Woolly Mammoth misschien nog wel herinneren uit een eerder item. Bijna een jaar geleden is er in SiberiĆ« een kleine harige mammoet gevonden. De mammoet was compleet ingevroren en verkeerde daardoor nog in prima staat. Nu hebben wetenschappers vastgesteld dat de mammoet in zo’n goede staat verkeert dat het mogelijk is om de mammoet te klonen.

Van de Woolly Mammoth gaan we door naar de ruimte. Aan het einde van deze kersverse Techkings geven Steven en Vasco namelijk nog even een kort hoorcollege over de Big Bang-theorie. Vraag jij je ook al jaren af hoe het nou zit met de zwaartekrachtgolven? Blijf dan kijken, want Vasco heeft hier een prachtig heldere vergelijking voor. Heb je daarnaast zin in een item over nieuwe controllers, wollige mammoeten en een ruimte hoorcollege? Check dan Techkings over de Steam controller en de Woolly Mammoth.

Techkings over controllers en de Woolly Mammoth

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch